Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Gran Canaria

Forside » Spanien » Gran Canaria

Gran Canaria
Gran Canaria er mere end de berømte grisefester. Det er et velbesøgt rejsemål, som mange vender tilbage til - meget på grund af det behagelige klima med jævne temperaturer året rundt. Øen er ikke større, end man kan udforske den på en uge og finde sit eget Gran Canaria. Det er let at leje bil, og det anbefales at udforske de smukke omgivelser. Her finder man lange sandstrande, gode indkøbsmuligheder og et sprudlende natteliv for alle aldre og for enhver smag. Man kan vælge imellem at bo i en større by eller i nogle af de roligere byer. De forskellige byer på øen har har hver sit særpræg og sin egen charme.

På den sydligste del af øen, som også er den mest solsikre, finder man de bedste sandstrande med et stort udbud af forskellige vandaktiviteter. Her ligger byerne tæt, og det gør det let at tage bus eller taxi for at komme fra det ene sted til det andet.

Kart Gran Canaria

Spanish tourist office official presentation of Gran Canaria


Amadores
Mange anser Amadoresstranden for at være Gran Canarias bedste. Vandet er lavt og børnevenligt og uden store bølger. Stranden er bred med lyst, fint sand. Lige oven for stranden er der et stort udvalg af restauranter og små butikker, som ligger på rad og række. Hele Amadoresområdet er opbygget i løbet af de seneste år, og der er pænt og rent. Amadores er forbundet med Puerto Rico via en strandpromenade med fin udsigt over havet.
» Bilder og kart fra Amadores

Arguineguin
Den gamle fiskerlandsby, Arguineguín, er vokset og er blevet en by - lige så meget for kanarierne selv som for turisterne. Der er mange restauranter, måske især fiskerestauranter. Nattelivet er meget begrænset. Hver tirsdag er der marked i byen, og det er øens største. Fra havnen kan man sejle med rutebåde til Puerto Mogán og Puerto Rico.

Afstanden mellem lufthavnen og Arguineguín er ca. 43 km.
» Bilder og kart fra Arguineguin


Bahia Feliz
Bahia Feliz er et meget børnevenligt alternativ og en opbygget ferieby med restauranter og butikker. Byen er præget af store, fine poolområder -omgivet af smukke, velpassede haver. Stranden neden for Bahia Feliz kan være forblæst.

Afstanden til lufthavnen er ca. 15 km.
» Bilder og kart fra Bahia Feliz


Las Meloneras
Las Meloneras er et moderne og mindre feriested af høj klasse. Der er et roligere tempo, og stranden ligger mere for sig selv. Udbuddet af restauranter, barer og butikker er noget begrænset, men Maspalomas ligger tæt på, er det let at komme frem og tilbage imellem byerne.
» Bilder og kart fra Las Meloneras

Las Palmas
På den nordlige del af øen ligger Las Palmas, som på en og samme tid er en moderne storby og havneby, men først af alt er det Kanariernes egen by. I en storby som denne finder man gode shoppingmuligheder. Her er mange mindre butikker og store varehuse. Et besøg i den gamle bydel kan anbefales. Der ligger katedralen, Santa Ana, museer og hyggelige restauranter. Her i byen åbner tapasbarerne ikke før senere om aftenen, og folks naturlige mødested er Santa Catalinaparken, som mest af alt ligner en stor udendørscafé i byens hjerte. Et andet mødested - for at tage sol, bade og gå langs stranden er den berømte Las Canteras strand.

Las Palmas ligger ca. 15 km fra lufthavnen.
» Bilder og kart fra Las Palmas


Maspalomas
Maspalomas kan tilbyde de fineste strande på hele Gran Canaria. Her findes langstrakte strande med gyldengult, finkornet sand. Man har flere shoppingcentre at vælge imellem. Det største og mest kendte er Faro 2, med butikker, barer og restauranter. I Maspalomas finder man endda en vandpark og et tivoli, som er populært blandt både små og store.

Afstanden til lufthavnen er ca. 30 km.
» Bilder og kart fra Maspalomas


Playa del Inglés
Playa del Inglés er mere robust med mange hoteller og et hektisk natteliv, som ikke slutter, før en ny dag gryr. Her er der flere store shoppingcentre og mange små butikker. Udbuddet af barer, diskoteker, restauranter og natklubber er næsten ubegrænset. Den 7 km lange sandstrand strækker sig helt til Maspalomasoasen.

Fra Las Palmas lufthavnen til Playa del Inglés er der 30 km.
» Bilder og kart fra Playa del Inglés


Puerto Mogán
Puerto Mogán er helt forskellig fra de andre turisbyer på øen. Byplanlægningen er udformet af en italiensk arkitekt. Her findes et bilfrit centrum med kanaler og broer, der minder om et spansk Venedig i miniature. Ingen bygninger er mere end tre etager høje. Puerto Mogán er absolut et besøg værd, selv om man bor i en anden by på øen. Lystbådehavnen besøges af havsejlere fra hele verden. Fra Puerto Mogán kan man tage på udflugter med båd, bl.a. med u-båden "Yellow Submarine".

Fra lufthavnen til Puerto Mogán er der ca. 65 km.
» Bilder og kart fra Puerto Mogán


Puerto Rico
Det solsikre Puerto Rico ligger i en dalsænkning omgivet af hoteller, der er bygget på bjergvæggene rundt om dalsænkningen. Midt i dalen ligger et stort shoppingcenter, og her er der masser af restauranter, barer og diskoteker. Nattelivet kan være intensivt og kan benyttes af alle aldersgrupper. Stranden er velholdt og har finkornet sand. Der er lavvandet, så stranden passer fint til børnefamilier. I havnen er der forskellige aktiviteter som bådture og sportsfiskeri. Ikke langt fra Puerto Rico ligger Playa Amadores med sin lange, hvide sandstrand. Hertil kan man komme ved at gå på en gangsti langs havet.

Mellem Puerto Rico og lufthavnen er der ca. 60 km.
» Bilder og kart fra Puerto Rico


San Agustin
Den grønne og frodige by San Agustin tilbyder fine hoteller og bungalowsområder samt et stort , internationalt casino med natklub. Byen er rolig og harmonisk med amnge gode restauranter og andre tilbud, der passer par og børnefamilier. Byen har en strandpromenade, der går til Playa del Inglés.

San Agustin ligger ca.20 km. fra lufthavnen.
» Bilder og kart fra San Agustin


Sonnenland
I Sonnenland bor man roligt og godt. Hvis man lejer bil, kommer man let og bekvemt frem mellem de forskellige landsbyer og de forskellige tilbud. Der er gåafstand til stranden, men det går også an at tage en taxi. De nærmeste strande er Meloneras og Mesapalomas, og det store baldeland, Aqua Land, ligger i dalen ved siden af. Nærmere havet igger en fornøjelsespark, og lige over for Sonnenland ligger den lille by, ElTablero, som kan tilbyde flere ridesteder og muligheder i nærområdet.

Fra Las Palmas lufthavnen er der ca. 27 km.
» Bilder og kart fra Sonnenland


Taurito
Taurito - eller Tauritodalen, er et førsteklasses feriested. Midt i dalen ligger den store saltvandslagune/strandsø i et smukt poolområde. Der er indgangsafgift til området. Sandstranden, der ligger i tilslutning til poolområdet, udnyttes stort set kun af dem, som bor i Taurito.

Afstand til lufthavnen: ca. 60 km.
» Bilder og kart fra Taurito

Amadores | Arguineguin | Bahia Feliz | Las Meloneras | Las Palmas | Maspalomas | Playa del Inglés | Puerto Mogán | Puerto Rico | San Agustin | Sonnenland | Taurito