Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Ibiza

Forside » Spanien » Ibiza

Ibiza
Ibiza tilhører Spanien og er nok mest kendt som "partyø". Her finder man det meget omtalte festliv, jetsettere og wannabees nyder at deltage i. Mange af de mennesker, som mødes og samles her, har et åbent og liberalt syn på livet; ingenting er for mærkeligt eller for anderledes. De største partysteder er San Antonio og Ibiza by, som byder på ekshibitionisme, tempo og show. Her kommer folk for at se og for at blive set. Men Ibiza er mere end bare party. Uden for partystederne er der et betydelig roligere tempo, og rejser man til det smukke landsbyområde, finder man spor af de gamle Ibiza. Man kan tage bådture til småøerne, Isla Verde og Isla Ispardell uden for kysten eller besøge småbyerne i indlandet med smalle gyder og torve.

Hvis - eller når man har fået nok at "partyøen" kan man tage færgen til naboen, Formentera. Denne lille ø er smuk og rolig med kridhvide strande og blågrønt hav.

Kart IbizaIbiza By
Ibiza By er en international, glamourøs og eksklusiv turistby med masser af gode barer og diskoteker. Det er her, man ser de fint klædte og udklædte kendte og andre mennesker. Her er fornøjelseslivet præget af det eksklusive og luksuriøse.
» Bilder og kart fra Ibiza By

San Antonio
San Antonio var tidligere et lille fiskerleje, men blev udbygget i tresserne, da Ibiza blev etableret som et populært turiststed. Her er der virkelig fuld fart på, og på gaderne er der fuld af engelske, tyske og skandinaviske selskabshungrende unge mennesker. Fornøjelseslivet er forholdsvist enkelt og folkeligt i San Antonio - set i forhold til Ibiza by, der anses for at være mere sofistikeret. Der går busser mellem San Antonio og Ibiza By døgnet rundt.
» Bilder og kart fra San Antonio

Ibiza By | San Antonio