Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Lanzarote

Forside » Spanien » Lanzarote

Lanzarote
Lanzarote er en velbevaret ø med stilfulde bygninger og velholdte beplantninger. Landskabet er stærkt præget af, at Lanzarote er en vulkanø, bl.a. findes der flere grotter, lavasletter, frodige marker og flotte udsigter. Besøger man nationalparken, Timanfaya, er der mange restauranter, som tilbereder maden direkte i eller på det varme bjerg vha. varmen fra Jordens indre. Vil man på egen hånd rundt i nationalparken, kan man gøre det til fods. Eller hvorfor ikke leje en kamel? Lanzarote tilbyder mange spændende udflugter, og vil man rundt på egen hånd, anbefales det at leje bil. I Costa Teguise er der en 18-huls golfbane og mange gode strande til windsurfing. Lanzarote passer til alle. Kart LanzaroteCosta Teguise
I Costa Teguise er der flere brede og fine strande - de fleste med hvidt eller lyst/gult, finkornet sand. På nogle af de mange gode restauranter serveres alt fra det internationale til det kanariske køkken, som den traditionelle fiskestuvning, Sancocho og papas. Fornøjelseslivet i Costa Teguise er centreret omkring Avenida Islas Canarias i nærheden af shoppingcenteret Toca. Her er der et stort udbud af barer og diskoteker. Lidt uden for Costa Teguise ligger en 18-huls golfbane.

Afstanden til lufthavnen er ca. 15 km.
» Bilder og kart fra Costa Teguise


Playa Blanca
På den sydlige spids af Lanzarote ligger Playa Blanca med sin finkornede sandstrand. Playa Blanca er en fredfuld by med en harmonisk atmosfære og passer godt til alle, der har brug for afkobling. Her har man fine strandpromenader, en lille lystbådehavn og flere hyggelige udendørs restauranter. Der findes flere barer, men ellers er fornøjelseslivet begrænset til og koncentreret omkring Puerto del Carmen.

Afstand til lufthavnen: ca. 35 km.
» Bilder og kart fra Playa Blanca


Puerto del Carmen
Ligger i nærheden af øens hovedstad, Arrecife. Puerto del Carmen strækker sig ca. 4 km langs kysten. Her er der fine strande, som passer fint til børnefamilier. Der er masser af restauranter, barer og diskoteker i Puerto del Carmen.

Afstand til lufthavnen: ca.10 km.
» Bilder og kart fra Puerto del Carmen

Costa Teguise | Playa Blanca | Puerto del Carmen