Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Tenerife

Forside » Spanien » Tenerife

Tenerife
Denne kanariske ø er måske en af de grønneste og kønneste. Naturen på Tenerife er unik. Her er der gode muligheder for mange forskellige slags udflugter. Spaniens højeste bjerg, Teide, ligger på Tenerife. Det er 3718 m højt. Der er mange gode strande på Tenerife, flere af dem er kunstigt anlagte, og de har lyst sand, men der er også strande med mørkt lavasand. Tenerife har et behageligt klima hele året med ca. 300 solskinsdage pr. år. Kart Tenerife

Aktiviteter på Tenerife


Callao Salvaje & Playa Paraiso.
Playa Paraiso og Callao Salvaje ligger på hver sin side af en lille kløft, som fører ned til den lille strand. For få år siden var der bare en lille landsby her, men i de senere år har området gennemgået en omfattende om- og udbygning. Der er et relativt godt udvalg af restauranter og til udendørslivet og strandene i Playa de las Americas er der ca. minutters kørsel i bil.
» Bilder og kart fra Callao Salvaje & Playa Paraiso.

El Medano
El Medano er en kanarisk lille by. Turisterne er i mondretal, og der er en rolig og afslappet atmosfære. Her er flotte strande, og pga. det åbne landskab og den næsten konstant stærke nordøstlige vind er stedet et af verdens bedst egnede til windsurfing og kitesurfing. Store jetfly, som letter fra lufthavnen et par kilometer derfra, passerer tæt over El Medano.
» Bilder og kart fra El Medano

Golf del Sur
Dette sted er specielt attraktivt pga. sine udmærkede golfbaner og beliggenheden direkte ved havet i området Arona. Man må påregne en del flystøj, og strandene er præget/domineret af pg belagt med sorte lavasten.
» Bilder og kart fra Golf del Sur

La Gomera
La Gomera er en lille, køn, kanarisk ø, som ligger lige vest for Tenerife. Her er der stilhed og harmoni, og her rejser man først og fremmest til for at slappe af og for den smukke naturs skyld. Det anbefales at leje bil for at komme rundt på øen, og der er perfekte muligheder for traveture. Det tager ca. 40 minutter med båd fra Tenerife at komme dertil.
» Læs mer om La Gomera

Los Cristianos
Langs strandpromenaden i Los Cristianos er der plantet palmer. Her er man i nærheden af det meste: havnen, centrum og den gamle bydel med sine smågader. Her er der håndværksbutikker, små caféer og bagerier. Strandpromenaden går helt til Playa de las Americas, og afstanden mellem Los Cristianos og Playa de Las Americas er ca.4 km, så disse byer er mere eller mindre vokset sammen. I Los Cristianos er det lidt roligere og mere børnevenligt med lavvandede strande og et hyggeligt aftenliv. Der er fine strande og et godt udvalg af restauranter, som serverer alt fra kanariske specialiteter til mere skandinavisk præget mad.

Der er to lufthavne på Tenerife. Tenerife Sur (TFS) og Tenerife Norte (TFN). Den sydligste lufthavn bruges mest. Afstanden til TFS er ca. 17 km. og til TFN: ca. 90 km.
» Bilder og kart fra Los Cristianos


Los Gigantes
Det er et dramatisk landskab, der møder en, når man kommer til Los Gigantes og Playa de La Arena området. De velkendte, høje klipper, der går stejlt ned i havet og det grønne, bakkede landskab bidrager til områdets charme. Her er tempoet roligere og passende, når og hvis man søger ro og hvile. Fra den lille havn kan man tage på fisketur eller bare sidde og se på de aktiveter, der foregår. Her er der hyggelige, små restauranter, barer og butikker, og de fleste huse er bygget i kanarisk stil. Man vil møde og opleve et hyggeligt og lidt roligere aftenliv med en fantastisk solnedgang i Playa de la Arena. Her i området er der gode muligheder for forskellige udflugter, og det er et af Tenerifes mest solsikre områder.
» Bilder og kart fra Los Gigantes

Playa de Las Americas
Hertil rejser man pga. de fine strande og fornøjelseslivet. Playa de las Americas er Tenerifes mest besøgte turiststed og passer til alle. Her er der et stort udvalg af restauranter, barer og natklubber. Ønsker man mere sportslige aktiviteter, tilbyder Tenerife god windsurfing og golf, men der er også mange andre aktiviteter - bl.a. en stor vandpark, som hedder Octopus. Stedet ligger nær ved det lidt roligere, Los Cristianos. Der går en strandpromenade imellem, og der er ca 4 km mellem de to byer, der mere eller mindre er vokset sammen.
» Bilder og kart fra Playa de Las Americas

Puerto de la Cruz
Byen ligger i naturskønne omgivelser og har en ægte, kanarisk atmosfære. Puerto de la Cruz ligger smukt ved vandet i Orotavadalen og er omgivet af grønne skråninger, og man ser Teide løfte sig op mod himmelen i baggrunden. Mange anser Puerto de la Cruz for en af Kanarieøernes kønneste byer. Her findes der et par lidt mindre sandstrande og store havvandsbassiner. Der er mange restauranter, og disse er meget forskellige med bl.a. hyggelige udendørsserveringer.
» Bilder og kart fra Puerto de la Cruz

Callao Salvaje & Playa Paraiso. | El Medano | Golf del Sur | La Gomera | Los Cristianos | Los Gigantes | Playa de Las Americas | Puerto de la Cruz