Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Central Thailand

Forside » Thailand » Central Thailand

Central Thailand
Rejsende til Central Thailand benytter ofte lufthavnen i Bangkok. Koh Chang, Pattaya og Hua-Hin er blandt feriemålene her, og disse ligger inderst i den thailandske golf. Kart Central Thailand

Bangkok
Bangkok er Thailands hovedstad med 8 millioner indbyggere. Byen er helt speciel og en herlig blanding af vestlig indflydelse og thailandske traditioner. Imellem skyskrabere og enorme shoppingcentre skyder Bangkoks skytrain gennem luften, og på gaden nedenfor konkurrerer Tuk-Tuk´erne om kunderne. Bliv ikke forbavset, hvis du ser en elefant optræde på et gadehjørne.

Området rundt om Bangkok er udbygget med et enormt kanalanlæg. Hvis man kører ud af byen - en times tid til Damnoen Saduak, kan man opleve det største og mest kendte, flydende marked på kanalerne.
» Bilder fra Bangkok


Damnoen Saduak
I områderne rundt om Bangkok er der et enormt netværk af kanaler, hvor folk bor, lever, dyrker og handler. Det flydende marked i Damnoen Saduak, ca. 110 km fra Bangkok, er det største og mest kendte i Thailand. Især hvis man tager op til kanalerne tidligt på dagen, er det enormt flot og mindeværdigt, når man oplever de vandbårne handlesboder. Dette må opleves!
» Bilder og kart fra Damnoen Saduak

Hua Hin
Hua Hin er det ældste og mest traditionsrige feriested i Thailand - 230 kilometer syd for Bangkok. Stedet er kendt for sine golfbaner, som endestastion for orientekspressen og som feriested for den thailandske kongefamilie, der har sit sommerpalads her. Langs den lange sandstrand ligger en række 5-stjernede hoteller, men byen har alligevel klaret at bevare den specielle atmosfære fra ældre tid. Byen er også berømt for sine mange resturanter - især "alt godt fra havet" - og det leveres direkte til resturanterne fra de lokale fiskere. I modsætning til mange af de andre turistdestinationer i landet er nattelivet i Hua Hin roligt.

Ud fra Hua Hin er der mulighed for at foretage en række forskellige udflugter - bl.a. til en sommerfuglepark, en nastionalpark med bjerge og et rigt dyreliv, og ikke mindst anbefaler vi en tur til det flydende marked i Damnoen Saduak.
» Bilder fra Hua Hin


Koh Chang
Koh Chang - Elefantøen, er en ø, som ligger ca. 320 km sydøst for Bangkok. Øen er stort set dækket af regnskov og er forholdsvist lidt udnyttet, så her er der en afslappende og rolig atmosfære. Mange synes, at Koh Chang er Thailands smukkeste ø med sine kridhvide paradisstrande indrammet af palmer, der giver en behagelig skygge. Koh Chang er en af ca. 40 øer i arkipelagen, som også indgår i den marine nationalpark. Vandet er fantastisk, og der er udmærkede dykke -og snorkleforhold. Den smukke natur skaber perfekte rammer om et miljø, som er værd at vandre i. Aften- og fornøjelseslivet tilbringer man på stranden; White Sand Beach er den største strand med flere restauranter og barer.
» Bilder og kart fra Koh Chang

Pattaya
Pattaya er perfekt for dem, som er ude efter bademuligheder, sol og aktiviteter på en og samme tid. Her findes sport, dykning, shoppingcentre, resturanter og et hektisk natteliv. Der er stort set alt, hvad hjertet kan begære. Der er tre hovedstrande: Pattaya Beach, Jomtien Beach og strandene på Coral Island. Pattaya ligger bare 147 kilometer fra Bangkok, to timers biltur derfra.
» Bilder og kart fra Pattaya

Bangkok | Damnoen Saduak | Hua Hin | Koh Chang | Pattaya