Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Krabi

Forside » Thailand » Sydthailand » Krabi

Krabi
Krabi kendetegnes først og fremmest af en fantastisk natur: stejle klippevægge, som stiger op af et knaldblåt badevand, hoteller og huse, som går i et med tærrenet, flotte sandstrande, grotter og tropisk vegetation og udsigt til en eventyrlig skærgård. Kart Krabi

Ao Nang
Ao Nang er en lang og fin strand, strandpromenade, handlegader og et varieret udvalg af restauranter langs hele stranden. Ao Nang er det største tursitsted i området, og det er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange fantastiske og naturskønne strande og øer i regionen. Ao Nang har en række meget gode hoteller og anlæg med høj standard samt øvrige hoteller og bungalower i forskellige prisklasser og kvaliteter.

Fra Ao Nang går der longtailbåde hele døgnet rundt til Railey Beach og Phra Nang med unike bjergformationer og grotter, gode muligheder for klatring og fantastiske strande.

Vi anbefaler en udflugt til den facinerende øgruppe uden for Ao Nang med bl.a. gode muligheder for snorkling. Tup Island, Chicken Island og Poda Island.
» Bilder fra Ao Nang


Krabi Islands
En lille bådtur uden for Ao Nang og Railey ligger en mindre øgruppe, som er et besøg værd. Det er Tup Island, to små frodige øer. Når der er lavvande, stiger de kridhvide sandyner op af havet og binder øerne sammen. Med til øgruppen hører også Chicken Island (med den karakteristiske bjergformation), som måske ligner hovedet på en kylling? Der er ingen strande der, men gode muligheder for snorkling. Endelig finder man også Poda Island med den kolossale stenklippe uden for øen. Klippen stikker lige op af havet. Ude i havet er der flere af disse øer, som danner en utrolig horisont.
» Bilder fra Krabi Islands

Koh Lanta
Koh Lanta er den største af de 15 øer, som ligger i det tropiske ø-paradis, Marine National Park. Store dele af Koh Lanta er dækket af frodig vegetation, og strandene er blandt de bedste i området.
» Bilder fra Koh Lanta

Railay
Hvis man ønsker sig lidt væk fra de trafikkerede handlegader og turiststedet ved Ao Nang, er det rigtig let at tage til Railey Beach, hvor rygsækturisterne som regel mødes. Stedet byder på en fantastisk strand, klatring, barer, enkel servering, solnedgang og fuldmånefester. Hertil kommer mange tilbage!
» Bilder fra Railay

Ao Nang | Krabi Islands | Koh Lanta | Railay