Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Ao Nang

Forside » Thailand » Sydthailand » Krabi » Ao Nang
Klikk på bildet for å se neste
  Stranden i Ao Nang er stor og dejlig. Ved lavvande bliver den meget bred Næste 
Ao Nang
Ao Nang er en lang og fin strand, strandpromenade, handlegader og et varieret udvalg af restauranter langs hele stranden. Ao Nang er det største tursitsted i området, og det er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange fantastiske og naturskønne strande og øer i regionen. Ao Nang har en række meget gode hoteller og anlæg med høj standard samt øvrige hoteller og bungalower i forskellige prisklasser og kvaliteter.

Fra Ao Nang går der longtailbåde hele døgnet rundt til Railey Beach og Phra Nang med unike bjergformationer og grotter, gode muligheder for klatring og fantastiske strande.

Vi anbefaler en udflugt til den facinerende øgruppe uden for Ao Nang med bl.a. gode muligheder for snorkling. Tup Island, Chicken Island og Poda Island.

Stranden i Ao Nang er stor og dejlig. Ved lavvande bliver den meget bred Der er mange charmerende restauranter og barer i Ao Nang Udsigten fra havet ind til Ao Nang. Der er livlig bådtrafik ved byen Fra lobbyen på Krabi Thai Village Resort
Poolen ved Krabi Thai Village Resort I Ao Nang tager de smukke longtailbåde turister med på udflugter View over Ao Nang. I baggrunden ses halvøen Ao Railay På vej fra Ao Railay til Ao Nang med båd

Ao Nang (StarTour)