Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Phuket

Forside » Thailand » Sydthailand » Phuket

Phuket
Phuket er Thailands største ferieø med bro over til fastlandet. Her finder man fantastiske strande med hvidt sand og krystalklart vand. Øen tilbyder mange forskellige aktiviteter som fx dykning, snorkling, sejlads (i bl.a. kano), elefantridning og golf. De mest populære steder på Phuket er Patong, Karon og Kata. Phuket kan tilbyde en mængde restauranter med mad fra alle verdenshjørner på menuen, meget gode shoppingmuligheder og et varieret natteliv (især i Patong). Kart Phuket

Bang Thao
Bang Thao er en flot strand, som bl.a. er velegnet til windsurfing. Syd for stranden er der et lille område med lækkert hvidt sand og koralrev - lige udenfor - perfekt for dykkere.
» Bilder fra Bang Thao

Kamala
Denne strand- og fiskerlandsby, omringet af grønne bakker, er en af de fineste strande på Phuket. Det hvide sand indbyder til sol og badning, men er man på jagt efter mere end det, er der ikke langt til flere og andre attraktioner. Man kan leje en båd og snorkle på den nordlige del af stranden eller ta´ en ø-tur.
» Bilder fra Kamala

Karon
Karon Beach ligger mellem Patong og Kata Beach. Her er der mindre hektisk end på Patong, men Karon kan alligevel tilbyde en mængde aktiviteter. Også her er der mange restauranter og uendelige muligheder for shopping. Karon Beach er den næststørste af Phukets hovedstrande, og sandet er helt hvidt og perfekt. Her er stemningen rolig og afslappet, og stedet passer godt til børnefamilier.
» Bilder fra Karon

Kata
I modsætning til Patong er stemningen her rolig og afslappet. Kata Beach består af to bugter, Kata Yai og Kata Noi. Kata Yai har 2 km fantastisk strand med hvidt sand og træer, man kan ligge under, hvis solen bliver for stærk. Kata Noi er mindre, og man kan nyde solen i en stille og rolig atmosfære. Kata Beach passer godt til børnefamilier. Her kan man bl.a. ta´ på fisketur med longtail-båd, eller man kan snorkle.

Der findes flere udmærkede restauranter i Kata og en del barer. Hvis man ønsker et hektisk natteliv, kan man imidlertid tage til Patong, som ligger kun ca. 15 min derfra i bil.
» Bilder fra Kata


Mai Khao
Mai Khao er med sine 9 km den længste strand i Phuket på den nordlige side af øen. Havskildpadderne er kendt for at lægge sine æg på stranden, og de kan af og til ses af dykkere. Af de grunde er stranden en fredet og udnævnt til nationalpark - og dermed beskyttet fra en omfattende udbygning. Den er blandt de mest isolerede strande på Phuket og egner sig fint til vandreture eller bare til afslapning.
» Bilder fra Mai Khao

Nai Harn
Nai Harn ligger helt mod syd på Phuket og er et af øens smukkeste steder. Her er der en stille og rolig atmosfære. I Nai Harn Village findes der mange små restauranter og barer.
» Bilder fra Nai Harn

Patong
Dette er Phukets største feriested. Her er mange restauranter med international mad såvel som thaimad på menuen. Patong er kendt for at være et partysted med et hektisk natteliv. Her findes utallige barer og natklubber. Meget af nattelivet er koncentreret omkring Bangla Road. Her ligger barerne på rad og række.

Den fantastiske strand er ca. 4 km lang. Her er der mulighed for dykning, snorkling og andre vandaktiviteter.

Patong er et godt sted for shoppere; her kan man købe det meste. I tillæg til flere indkøbscentre er der flere markeder, bl.a. et, som også holder åbent i aften- og nattetimerne.
» Bilder fra Patong


Phuket by
Phuket by er en spændende blanding af gammelt og nyt. Byen er rolig og pulserende på samme tid samt enkel og sofistikeret. Byen har det mest varierede udvalg af restauranter på hele øen. Shoppingmulighederne er også meget gode. Byen har flere muséer, bl.a. Thalang National Museum, som er Phukets vigtigste center for kultur og historie.

Phuket by ligger ca. 35 km fra lufthavnen.
» Bilder fra Phuket by

Bang Thao | Kamala | Karon | Kata | Mai Khao | Nai Harn | Patong | Phuket by