Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Tunesien

Forside » Tunesien

Tunesien
Tunesien ligger i Nord-Afrika, og her er der milelange og kridhvide sandstrande og en herlig eksotisk blanding af vesten og orienten. Tunesien er en prisgunstig rejsedestination. Her rækker feriepengene lidt længere; det er stadig forholdsvist billigt at leve her. Der er et interessant udbud af udflugter. De mest kendte turiststeder er Sousse, Hammamet, Monastir og øen Djerba.
Wikipedia (NO)
Yahoo Weather (EN)
Tourismtunisia.com (EN)
Kart Tunesien

Reisefilm - Tunis - Svensk

mat og fornøyelser - Tunis - Svensk


Djerba
Dette er en smuk ø med tusindvis af palmer, enorme sandstrande og store flotte hotelanlæg bygget i traditionel stil.
» Bilder og kart fra Djerba

Hammamet
Hammamet er en lille arabisk by og et udmærket turiststed, som ligger på halvøen, Cap Bon. Hammamet er omgivet af lange brede strande med finkornet sand, og den lavvandede strand gør, at stedet passer godt til børnefamilier. På restauranterne kan man vælge imellem internationale retter eller det populære orientalske køkken. I Hammamet ligger Tunesiens største diskotek, og i de sydlige dele af byen er der et hektisk forlystelsesliv. Afstanden til lufthavnen er ca. 100 km.
» Bilder og kart fra Hammamet

Monastir
I Monastir er der et nyt og et gammelt centrum, det gamle med basarer og små butikker, og det nye med vestlige butikker og restauranter. I den lille smukke marina lægger både fra hele verden til, og her er der flere hyggelige restauranter.

Monastirs strande er lavvandede med finkornet sand, og der er flere vandsportsaktiviteter at vælge imellem. Lige uden for Monastir ligger Magic Life Flamingo, en 18-huls golfbane.

Det er let at komme rundt i og uden om Monastir med taxi eller tog. Der er ca. 25 km til Sousse.
» Bilder og kart fra Monastir


Port el Kantaoui
I Port el Kantanoui, som ligger ca. 5 km uden for Sousse, er stemningen mere international, og her ligger det hele inden for kort og bekvem gåafstand. Ved den smukke havn er der flere caféer og restauranter, hvor man kan sidde og se på bådene. Her ligger også den kendte golfbane med samme navn.

De fleste af de større hoteller i Port el Kantanoui har et stort og varieret forlystelsestilbud med natklubber og diskoteker, og inde i Sousse er der også mange barer og en del diskoteker.
» Bilder fra Port el Kantaoui


Sousse
Sousse er Tunesiens tredje største turiststed. Her er der en herlig eksotisk blanding af vesten og orienten, og det giver en lidt anderledes atmosfære. Inde i det centrale Sousse i den gamle bydel ligger den arabiske medina inden for murene. Her kan man prutte om priserne og købe tunesiske specialiteter som fx tæpper, sølv og keramik. I Port el Kantanoui, som ligger ca. 5 km uden for Sousse, er stemningen mere international, og alt ligger inden for gåafstand. Ved den smukke havn er der flere caféer og restauranter, hvor man kan sidde ude og se på bådene. I Port el Kantanoui ligger den kendte golfbane med samme navn. De fleste af de større hoteller i Port el Kantanoui kan tilbyde mange og varierede muligheder af forlstelser som fx natklubber og diskoteker. Inde i Sousse er der mange barer og en del diskoteker.
» Bilder og kart fra Sousse

Djerba | Hammamet | Monastir | Port el Kantaoui | Sousse