Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

USA

Forside » USA

USA
USA er stort, og det samme er afstandene. Der bor mere end 285 millioner mennesker her. Det er derfor et klogt valg, hvis man ikke kombinerer for mange steder og stater på en og samme rejse. På østkysten ligger bl.a. New York og Florida. På vestkysten ligger Californien, San Fransisco og Los Angeles. Uanset hvor man vælger at rejse hen, er der et enormt udvalg af seværdigheder og steder at opdage og besøge, så sørg for at have god tid!

Tænk på, at der er strenge regler, når det gælder indrejse i USA, så tjek planerne, der er lagt en ekstra gang sådan, at alt er i orden.

Kart USA

Florida
Florida eller "The Sunshine state" byder på utallige muligheder. Her møder man en blanding af forskellige typer mennesker, alt fra folk på rulleskøjter til skuespillere. Oplevelserne og pladserne er mange og man kan sætte sin ferie sammen af ægte storbyatmosfære, moderne kultur, storslåtet natur og mange herlige strande. Det er let at leje bil og køre rundt på egen hånd. Det er en god måde at lære Florida at kende på - og alt det, som denne cocktail har at byde på.

I Miami eller Miamai Beach er der en hyggelig stemning med stor livsglæde. Fort Lauderdale kaldes ofte for Amerikas Venezia, og her atmosfæren mere afslappet. Orlando er nok mest kendt for alle forlysteæsesparkerne, hvor den ene er mere imponerende end den anden, og de er selvfølgelig et paradis for folk i alle aldre.

I september og oktober kan der forekomme storme, så rejs helst til Florida en anden tid på året.
» Læs mer om Florida

Florida