Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Florida

Forside » USA » Florida

Florida
Florida eller "The Sunshine state" byder på utallige muligheder. Her møder man en blanding af forskellige typer mennesker, alt fra folk på rulleskøjter til skuespillere. Oplevelserne og pladserne er mange og man kan sætte sin ferie sammen af ægte storbyatmosfære, moderne kultur, storslåtet natur og mange herlige strande. Det er let at leje bil og køre rundt på egen hånd. Det er en god måde at lære Florida at kende på - og alt det, som denne cocktail har at byde på.

I Miami eller Miamai Beach er der en hyggelig stemning med stor livsglæde. Fort Lauderdale kaldes ofte for Amerikas Venezia, og her atmosfæren mere afslappet. Orlando er nok mest kendt for alle forlysteæsesparkerne, hvor den ene er mere imponerende end den anden, og de er selvfølgelig et paradis for folk i alle aldre.

I september og oktober kan der forekomme storme, så rejs helst til Florida en anden tid på året.

Kart FloridaFort Lauderdale
Fort Lauderdale er kendt som Amerikas Venezia og ligger ca. 50 km nord for Miami. Langs det enorme kanalsystem ligger imponerende luksusvillaer og de fortøjede både er mindst lige så imponerende. Der er enormt smukt, og man kan komme rundt med vandtaxi eller vandbus. Udvalget er komplet, hotellerne er gode, strandene er herlige, der er mange restauranter, og shoppingforholdene er gode. Byen er aller mest kendt for sine fisk- og skalddyrsrestauranter, hvor man kan bestille mad i alle prisklasser. Nattelivet er ret begrænset.
» Bilder og kart fra Fort Lauderdale

Fort Myers Beach
I Fort Myers er tempoet roligt og afslappende. Strandene er brede og fine.
» Bilder og kart fra Fort Myers Beach

Miami
Miami er heftig! Her dominerer pastelfarverne på husene, og om aftenen lyser neonrørene facaderne op. Der er mange flotte hoteller og et glamourøst forlystelsesliv, som aldrig stopper. Luksusbilerne afløser hinanden på Collins Avenue og Ocean Drive. De palmeinfattede strande er enorme med finkornet sand. Her soler man sig ofte i glansen fra alle de smukke mennesker. Livet her er som et skuespil for dem, som vil vise sig frem. Restauranterne er mange, og indretningerne er meget forskellige. De er alt fra trendy til latinamerikanske. Det kendte Art Deco distrikt ligger på Ocean Drive og er et velbevaret kunstnerdistrikt fra 1920´erne og 30´erne.

Afstanden mellem Miami og Key West er ca. 250 km. Mellem Miami og Orlando er der ca. 440 km.
» Bilder fra Miami


Orlando
Orlando er først og fremmest kendt for de mange forlystelsesparker og den mest kendte er nok Walt Disney World. Byen og parkerne besøges hvert år af millioner af mennesker. Det er ikke så mærkeligt, at byen går under navnet, "Entertainment Capitol of the World"! Andre kendte parker er Sea World, Island of Adventure, Universal Studios og mange flere parker og attraktioner.

I Orlando er der gode shoppingmuligheder og restauranter i alle varianter. Alt dette gør Orlando til en familievenlig by med store muligheder for en uforglemmelig ferie for både små og voksne!
» Bilder og kart fra Orlando

Fort Lauderdale | Fort Myers Beach | Miami | Orlando