Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Ungarn

Forside » Ungarn

Ungarn
Ungarn er et spændende land og et område af Europa, som fortjener vores opmærksomhed. Hovedstaden, Budapest, er et eldorado for alle med interesse for kunst, kultur, arkitektoniske mesterværker og spændende historie. Læs mere om hvad Det ungarske turistkontor i Norden anbefaler.
Frommer's (EN)
Wikipedia (NO)
Hungary Tourism (EN)
Yahoo Weather (EN)
Kart UngarnBudapest
Budapest er en smuk og spændende by. Donau flyder bred og mægtig langs smukke slotte og historiske bygninger. Et velfungerende net af sporvogne og metroer gør det let at komme rundt i Budapest - en storby med ca. 2 millioner indbyggere. Med "Budapestkortet" er alle ture med sporvogne og metro inkluderet samt rabatter på muséer etc.

Budapest er kendt for sine kurbade. Ved foden af Gellérthøjden ligger det kendte Gellért hotel og kurbad. Donau deler Budapest i to - Buda med slottet og Gellérthøjden og Pest med parlamentet. Overalt er der pragtfulde kirker, hyggelige restauranter, fortovscaféer og spændende markeder. Store handlegader og butikscentre, hvor Vácigaten er den mest kendte. Andre vigtige seværdigheder er nationalmuséet, nationalgalleriet og statsoperaen. Budapest er en by, man altid vil ønske at komme tilbage til.
» Bilder og kart fra Budapest

Budapest