Søg efter rejse
Abu Dhabi Rejseguide

Abu Dhabi Rejseguide

Falke, eventyrlige vandlande og udsigt fra 300 meters højde – Abu Dhabi for børn

Falke er populære jagtdyr på den arabiske halvø, men det sker at de bliver skadede eller bliver syge. Heldigvis findes der her et specielt falkehospital i Abu Dhabi. Det kan anbefales at besøge – også med børn. Når børnene er blevet trætte af store shoppingcentre og de gigantiske hoteller kan du tage dem med til Yas Waterworld. Her findes der helt van(d)vittige vandrutchebaner og andre attraktioner og afslut så dagen med at tage op i det 300 meter høje Jumeirah-hotel.

Abu Dhabi badeferie

En ferie i Abu Dhabi er perfekt for dem der vil opleve kulturen eller slappe af på en strand en uge eller to.

Strandene må du bare se, med det kridhvide sand og det rolige, klare vand, er de det perfekte sted at koble af. Abu Dhabi er kendt som Island City med over 400 kilometer kyst og dens strande er nogle af de bedste i verden! Det stille, rene vand i Golfen gør stedet til et ideelt sted for dykkere og snorkling, men hvis det kan lokke dig kan du også prøve at fiske, sejle på vandscooter eller sejle.

Udforsk Abu Dhabi by

Selve byen er utrolig moderne og praler med et imponerende antal seværdigheder. Det betyder der altid findes mange ting at se og gøre på din ferie til Abu Dhabi. Alle der er interesserede i regionenes historie bør besøge Al Maqtaa-fortet, det 200 år gamle slot blev brugt som udkigspost efter røver og banditter og beskyttede byen, mens en tur gennem Dubai til Ral Al-Khaimah i nord også er utroligt spændende. Abu Dhabi huser også den sjette største moske i verden, Sheikh Zayed-moskeen, og er  er et spektakulært syn og åbent for turister.

Rejs København – Abu Dhabi

Abu Dhabi     nætter     Se mere
Abu Dhabi     nætter     Se mere

Rejs Billund – Abu Dhabi

Abu Dhabi     nætter     Se mere
Abu Dhabi     nætter     Se mere

Rejs Aalborg – Abu Dhabi

Abu Dhabi     nætter     Se mere
Abu Dhabi     nætter     Se mere

Mere om Abu Dhabi

Én af de populære aktiviteter i Abu Dhabi er shopping – alt fra eksklusive designbutikker til traditionelle ‘souks’ eller markeder. Under du dig selv en shoppetur, bør du begive dig til Marina Shopping Mall der er kendt for sine designmærker eller måske har du lyst til at slentre langs den nærliggende strandpromensde, byens smukke havside. To af de bedste markeder er Carpet Souk hvor du kan købe håndlavede måtter og Souk Al Zafarana der har et stort udbud af krydderier, smykker og keramik til slag.

Fra all inclusive til oplevelser

Uden for byen er der mange ting du kan foretage dig på din rejse til UAE. Ørkensafari er megt populært og meget underholdende. Mange pakker tilbyder en fartfyldt jeepsafari og kamelridetur, efterfulgt af en arabisk buffet og mavedans. På trods af at det er et ørkenland, findes der forbavsende mange golfbaner i nærheden og er meget populært især blandt de mange all inclusive resorts i Abu Dhabi. Så hvis du synes dit swing skal øves bliver du ikke skuffet her.

En ferie i Abu Dhabi er en udmærket mulighed for at opleve De Arabiske Emirater. Denne karismatiske by har meget at tilbyde, fra dens fortræffelige strande til de actionfyldte ørkenudflugter.