Søg efter rejse
Agadir Rejseguide

Agadir Rejseguide

Agadir er en af de største byer i det sydvestlige Marokko og er hovedstad i provinsen Agadir. Byen ligger fantastisk – omgivet af Antiatlas-bjergene, Sahara-ørkenen og en række nationalparker. Der er også nem adgang til nogle store strande, hvilket gør byen til et populært feriemål for familier, strandelskere og fans af både natur og kultur.

Der findes meget at se og gøre under en ferie til Agadir. Leder du efter en bid af den lokale kultur, så finder du et udmærket udvalg af museer i i området. Le Musée des Arts Berberes er et godt sted at begynde hvis du er interesseret i lokal kunst og i særdeleshed værker af det oprindelige berber-folk. Hvis du kun skal se ét museum på ferien til Agadir, så burde det være Musée Municipal de Agadir, der har et bredt udvalg af udstillinger med kultur, kulturarv og historie fra regionen. Desuden er der også Musee Bert Flint og det fascinerende Musée de Talborjt.

Agadir fra København

Agadir     nætter     Se mere

Agadir fra Billund

Agadir     nætter     Se mere

Agadir fra Aalborg

Agadir     nætter     Se mere

MERE OM AGADIR

For mange mennesker er det, naturligvis, det store udvalg af strande der findes i området, der er det mest tiltrækkende ved Agadir. Lidt nord for Agadir ligger byen Taghazout – her finder du fantastiske, gyldne sandstrande med gode muligheder for at dase på stranden, bade og sole. Her er der også et stort udvalg i vandsportsaktiviteter. Andre gode strande, du kan besøge på ferien til Agadir er Tamaounza, Imouran, Bouyirdn og Aghroud.

Selve byen Agadir har fine promenader, eller hvorfor ikke tage en afslappende picnic i en park? Tag over til Jardin Olhao eller Jardin Ibn Zaidoun for at opleve de smukke og rolige byparker. Alternativt er Valée des Oiseaux en fascinerende fuglepark, der nemt kan optage en dag for hele familien. Når du er her, så gør et stop og prøv et måltid på en af de mange  caféer og restauranter der findes i centrum – der er mange mulighder for at prøve der berømte marokkanske køkken under et besøg i Agadir, – en garanteret minderig oplevelse.