Søg efter rejse
Agii Apostoli Rejseguide

Agii Apostoli Rejseguide

Agii Apostoli ligger fire en halv kilometer fra Chania i rolige og grønne omgivelser. Lige udenfor hotellerne ligger der flere små, beskyttede strandvige med relativt lavvandede strande. Om aftenen kan du vælge mellem flere tavernaer og barer og her er butikker og aktiviteter. Med bus eller taxi kommer du hurtigt til Chania med masser af fornøjelser og seværdigheder.

 

Rejs til Agii Apostoli fra København

Agii Apostoli     nætter     Se mere
Agii Apostoli     nætter     Se mere

Rejs til Agii Apostoli fra Billund

Agii Apostoli     nætter     Se mere
Agii Apostoli     nætter     Se mere

Rejs til Agii Apostoli fra Aalborg

Agii Apostoli     nætter     Se mere
Agii Apostoli     nætter     Se mere

Mere om Agii Apostoli

Denne lille by har sit navn efter kirken i byen. Agii Apostoli ligger ganske nær kysten og er nok mest kendt for sine skønne strande, beachvolley-turneringer og de små beskyttede skovområder.

De tre strande ligger i hver sin bugt med et parkområde i mellem sig op til byen. Strandene varierer noget i størrelsen. Den mest kendte er Chrissi Akti med sit gyldne sand. En anden strand er formet som en hestesko, mens den mindste er blot tyve meter bred. Alle tre strande har det blå flag – der betyder, at de holder en høj standard. Hele området har en unik natur og fauna med fyrretræer, neriebuske og eukalyptustræer. Her finder du endda den sjældne Havpåskelilje, der er fredet og højt skattet. Den blomstrer med en stor hvid påskelilje-lignende blomst med stærk, sødlig duft. Flere natursbeskyttelsesprojekter bliver hvert år gennemført her i området. Én af de vigtigeste opgaver, er at beskytte og frede kystområderne hvor havsskildpadderne kommer på land for at lægge sine æg.

Agii Apostoli er berømt for sin sardinfestival. Hvis du er heldig at være her under festivalen, kan du få lov at være med til den gamle “matauk”-tradition fra Kreta, med tilberedning og grilning af sardiner, folkemusik og dans.

Byen er dejlig, stille og rolig med bare én hovedgade, nogle få butikker, barer og restauranter. Derimod er det nemt at komme ind til nærmeste by blot fire kilometer derfra.