Søg efter rejse
Akbuk Didim Rejseguide

Akbuk Didim Rejseguide

Denne lille men dog komplette destination ligger ved kysten ud til Det Ægæiske Hav. Her får du både fred og ro men også mulighed for lidt mere action hvis det er det du søger. Udenfor højsæsonen som jo ligger fra juni til starten af september sker ikke meget i den lille by, og priserne er også tilsvarende lave. Her kan du opleve lidt af det ægte Tyrkiet i et roligt tempo. I sommerperioden er stemningen helt anderledes, så er der fuld fart på restauranterne, caféerne og barerne. I Akbuk Didim spiser du godt, både traditionelle tyrkiske retter og internationelle alternativer. Som i resten af denne del af Tyrkiet er det virkelig varmt, og temperaturen kan sagtens komme op på de 20 grader langt ind i oktober.

 

 

Akbuk Didim fra København

Didim     nætter     Se mere
Didim     nætter     Se mere

Akbuk Didim fra Billund

Didim     nætter     Se mere
Didim     nætter     Se mere

Akbuk Didim fra Aalborg

Didim     nætter     Se mere
Didim     nætter     Se mere

Mere om Akbuk Didim

Tyrkisk strandferie

Der er et fint udvalg af hoteller, pensioner og lejlighedshoteller i Akbuk Didim, så det er nemt at finde et passande sted at bo. Byen er et fint udgangspunkt for oplevelser langs kysten, der er mange fine strande her i Bodrum-regionen. Du skal tage dig tid til at spise godt og teste det herlige tyrkiske køkkenet, måske lejer du en bil og tager på eventyr i landskabet lidt væk fra byen i bjergene, hvor temperaturen er lavere end nede ved kysten.

Om aftenen er det perfekt at sidde nede ved stranden med en raki eller et glas tyrkisk øl og se solen gå ned, ofte er der levende musik i byen og der er gode muligheder for at se lokal folklore og folkemusik. Fredage er der marked i byen, hvor man kan købe lækker frugt, fantastiske grøntsager og krydderier.