Søg efter rejse
Aktiv ferie på Fuerteventura - Playitas

Aktiv ferie på Fuerteventura - Playitas

Den perfekte kombination: Sol på næsen hele vinteren og foråret på Fuerteventura PLUS bedre form!

På Fuerteventura er der mange som bruger de gode forhold til at surfe og her er fine steder med perfekte bølger. Vinden blæser næsten altid, og det betyder både fine surferforhold og behagelige temperaturer når solen skinner. Her kan du træne i t-shirt, også i december! På anlægget Playitas har du alle muligheder for aktiv ferie: her er mange tennisbaner, kæmpe styrketræningslokale, en svømmebassin med olympiske mål, mulighed for at låne cykel, der er fitness, zumba og andre hold flere gange om dagen, boksemuligheder…og meget andet.

Mange benytter Playitas til at kombinere f.eks svømning og løb, og mulighederne for at cykle på øen er også fine. Du kan vælge mellem mange forskellige ferieboliger, fra lejligheder med plads til to personer eller større familielejligheder, eller så vælger du din egen ferievilla. Der er et supermarked for dig som vil lave din mad selv, eller så kan du bestille dit ophold med enten morgenmad eller halvpension.

Foruden alle faciliteter du kan benytte dig af, er der også særlige temauger du kan deltage i – det koster ekstra og kræver fra tid til anden særlige forudsætninger eller særligt udstyr. Du kan melde dig til og få mere information om den temauge du vil deltage i, når du bestiller din rejse hos Apollo.

Klik dig videre for at søge efter dine ønskede rejsedatoer og for at vælge hvordan du vil bo.

Til Playitas fra København

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Til Playitas fra Billund

    nætter     Se mere
    nætter     Se mere

Fuerteventura vejr – perfekt træningsvejr året rundt

Behagelig temperatur hele året, med gennemsnitstemperatur på 20 grader. Mange kalder øen for “øen med det evige forår”. Højsæsonen er fra november til april, men man kan sagtens rejse hertil når som helst. Da øen ligger ikke langt fra Afrika og Sahara, blæser der ofte støv og sand ind over øen, og dette kan give en svag brunlig/rød farve i luften. Det giver nogle fantastiske solnedgange og er naturligvis helt ufarligt. Fuerteventura kaldes ofte for solens og vindens ø – og det passer: der er næsten altid en svag brise i luften, og sol er der helt sikkert også!

Strande på Fuerteventura – når du brug for en pause fra træningen

Corralejo: Et af de mest populære områder på Fuerteventura. Her ligger stranden Playa Grande, 10 kilometer lang og med det fineste sand.
Esmeralda: Som navnet siger: en flot strand. Vandet er roligt og med de flotteste farver. Et smukt sted.
La Concha: Hvid sandstrand, sandet er som mel og med koralfarver. Stranden er kun 200 meter lang men ofte kan du nyde den alene.

Ajuy: Sort vulkansand, høje bølger og Atlanterhavet viser sig fra sin vildeste side. Ikke egnet til at bade, men en fin udflugt og husk dit kamera.