Søg efter rejse
Akyaka Rejseguide

Akyaka Rejseguide

Med sine flotte skovbeklædte bjerge, det fine badevand og nærheden til naturen er Akyaka et fint valg for dig som vil kombinere strand med natur i Tyrkiet. Selve byen Akyaka er en lille traditionel tyrkisk landsby, men der er ikke langt til de fineste strande. 

Opdag Akyaka

Dette er en rolig by ved havet, og Akyaka minder meget lidt om andre tyrkiske feriedestinationer som f.eks Alanya eller Marmaris. Her bor du tæt på fine skove, hvor du kommer tæt på den oprindelige tyrkiske natur, og du kan bade i det fineste vand, der er kristalklart og der er intet affald på stranden eller i vandet. Hvis du er heldig kan du spotte flamingoer i området. Akyaka passer fint både for par som vil have fred og ro og for familier som ikke har behov for all-inclusive-hoteller med underholdning hver aften. Tag en sejltur i den flotte bugt, tag på shopping i den lidt større by Mugla eller bare bliv hængende i den hyggelige  by. Strandene er børnevenlige, og der er god plads.  Vi anbefaler den lidt lange men dejlige spadseretur ud til stranden Cinar,

 

Til Akyaka fra København

Akyaka     nætter     Se mere
Akyaka     nætter     Se mere

Til Akyaka fra Billund

Akyaka     nætter     Se mere
Akyaka     nætter     Se mere

Til Akyaka fra Aalborg

Akyaka     nætter     Se mere
Akyaka     nætter     Se mere

Mere om Akyaka

Tag gerne en udflugt over til nabobyen Ataköy, som ligger flot i en bugt ved navn Gökova. Det var her ved Gökova som den franske eventyrer og dykker Jacques Cousteau gennemførte mange undervandsekspeditioner for 40 år siden, og området er fantastiske for dig som vil dykke eller snorkle.

Om aftenen skal man nyde den rolige by på en restaurant nede ved vandet, men mange vælger også en af restauranterne ved floden, hvor man spiser lækre fiskeretter til få penge. Akyaka har milde vintre og varme somre, og man kan i princip rejse hertil når som helst. Højsæsonen er naturligvis som alle andre steder her langs den tyrkiske middelhavskyst fra juni til august.