Søg efter rejse
Albena Rejseguide

Albena Rejseguide

Leder du efter sol, hvile og afslappende dage, kan Albena i Bulgarien være lige stedet for dig. Albena har vokset sig frem som rejsemål og mange hoteller ligger nede ved den gyldne strand og det tempererede Sorte Havet 

Stranden strækker sig over 5-6 kilometer og har en strandbred på over 100 meter, der desuden er lavvandet og havet har en behagelig temperatur. Langs strandpromenaden ligger der restauranter, shoppingmuligheder og kiosker hvor man kan få lækre sager som pandekager og is. Albena er bekvemt, uanset om du er afsted som en børnefamilie, I rejser som par eller er backpackere.
Byen voksede fram i 1960’erne og er blevet vellidt af besøgende fra mange dele af Europa.

Som på så mange andre steder i Bulgarien, er det ikke nattelivet der er i fokus her, snarare tvært i mod. Her er det mindeværdige dage der tæller og der er gjort klar til charmerende minder, som fx at blive fotograferet i renessance-tøj eller ved sportsaktiviteter der indbefatter motorer og havet. Noget der er lige sjovt, lige meget hvilket land, kontinent eller by du befinder dig i. Et andet motordrevet minde er at tage minitoget på sightseeing gennem byen.

 

Rejs til Albena fra København

Albena     nætter     Se mere
Albena     nætter     Se mere

Rejs til Albena fra Billund

Albena     nætter     Se mere
Albena     nætter     Se mere

Rejs til Albena fra Aalborg

Albena     nætter     Se mere
Albena     nætter     Se mere

Mere om Albena

LEVENDE MUSIK
Men selvom nattelivet ikke er særlig udtalt er aftenlivet det stadig. Her er du budt ind til sene aftener med god mad og drikke og levende musik der smukt sætter rytmen til de minder du erhverver dernede under stjernerne.

Hvis du har lyst til at danse hele natten ligger Golden Sands ca. 14 km herfra.

BILLIGT

Albena er billigt når man har skandinavisk løn, så her er gode muligheder for virkelig at slå sig løs og nyde restauranternes bedste tilbud uden at blive ruineret

Kriminalitet

Der er lav kriminalitet og her er vagter overalt for at se til at det forbliver sådan.

TRANSPORT
Varna lufthavn ligger ca. 30 kilometer fra Albena og der er gode transport muligheder til og fra herfra.

Der er ikke så meget trafik i Albena så det går fint at komme rundt til fods. Vil lidt udenfor centrum kan taxi eller en lejebil være en god ting.

OVERNATNING

Du kan vælge medlem mange hoteller, spahoteller, almindelige hoteller, hoteller nærmere Golden Sands og lejlighedshoteller.