Søg efter rejse
Albir Rejseguide

Albir Rejseguide

Hvis du længes efter fine strande med perfekt badevand og eventyr, skal du pakke rejsetasken og tage afsted til Albir.

Med sit smukke landskab  og afslappede atmosfære ligger denne hyggelige by langs den spanske Costa Blanca-kyst, og byen er en populær destination både for familier og par. Dette er stedet hvor ferie blandes med eventyr, og du kommer bruge lige så meget tid på at nyde af sol og strand, som at opdage den lokale kultur.

Stedet føles tidløst smuk, og den passer fint både for dig som vil sidde og betragte folk over en kop kaffe, og for den som vil kaste sig ud i vild vandsport.

Sådan bor man på Albir

De rejsende her kommer nok mest for at opleve den skønne middelhavsatmosfære, og heldigvis ligger de fleste hoteller tæt på havet.

Til Albir fra København

Albir     nætter     Se mere
Albir     nætter     Se mere

Til Albir fra Billund

Albir     nætter     Se mere
Albir     nætter     Se mere

Til Albir fra Aalborg

Albir     nætter     Se mere
Albir     nætter     Se mere

Mere om Albir

Familier med små børn bor nok bedst i lejlighed hvor man kan lave mad selv, mange af disse lejligheder ligger også tæt på byens tilbud. Nogle rejsende vil hellere bo tættere på regionens andre kystbyer, som Benidorm och Altea.

Der er altid en grund til at rejse til Albir

Dette er en by hvor man føler sig hjemme med det samme. De fleste som kommer tilbage til Albir gør det fordi dette er det perfekte sted for både at holde afslappet ferie, og for at være tæt på alt hvad der findes i denne del af Spanien. Solen er der groft sagt året rundt, så du kan næsten rejse hertil når som helst. Hvis du vil have lidt lavere puls i byen, og helst ikke vil have over de 30 grader, anbefaler vi et besøg i f.eks maj eller juni hvor vejret er som en god dansk sommerdag. Du kan også besøge Albir om vinteren, temperaturerne ligger sågar i december og januar oftast over de 15 grader om dagen.

Albirs strande er store, brede og med god plads. I Albir kan du også spille tennis, og der er mange gode golfbaner i nærheden. Selv om du nok kommer bruge mest tid på stranden, er der en hel del ting at opdage i byen. F.eks er der en del festivaler i Albir: “Fiesta de la Creuta” i maj og filmfestival i juli. Albir ligger en lille time fra storbyen Alicante og ikke langt fra Benidorm, og der findes flere turistattraktioner tæt på, f.eks forlystelsesparken “Terra Mitica”. Tag gerne nogle gode sko med på rejsen til Albir, der findes flere herlige vandrestier tæt på byen.