Søg efter rejse
Ålborg (Aalborg) Rejseguide

Ålborg (Aalborg) Rejseguide

Kort-ferie til Aalborg, Danmark

Aalborg er Danmarks fjerde største by med en befolkning på cirka 120.000. Byen ligger i det nordlige Danmark og huser det verdensberømte museum for nutidig og moderne kunst og er højt skattet af kunstelskere og arkitekturentusiaster.

Du kan ikke sige Danmark uden at tænke på øl og Aalborg lever virkelig op til dette rygte. Aalborg Beerwalk er tilgængeligt for gæster hele året rundt og giver besøgende mulighed for at prøvesmage seks af Aalborgs fineste øl på forskellige charmerende pubber i hjertet af byen. Du kan også vinde en konkurrence hvor højeste præmie er en VIP-rundtur i destilleriet hvor Aalborgs berømte snaps bliver produceret. Dette gør en tur til Aalborg fantastisk for ølelskere.

Hvad kan man foretage sig i Aalborg

Kunstscenen i og rundt om Aalborg er fantastisk. Museum of Modern Art er et mesterstykke i sig selv og huser fantastiske eksemplarer malerier og skulpturer med aner tilbage fra 1900-tallet og frem til idag. Galleriet er meget lyst og rummeligt og tager man på kortferie til Aalborg er det et absolut must for kulturinteresserede.

Rejs København – Aalborg

Aalborg     nætter     Se mere
Aalborg     nætter     Se mere

Rejs Billund – Aalborg

Aalborg     nætter     Se mere
Aalborg     nætter     Se mere

Aktiviteter i Aalborg

I Aalborg finder du også afrikanske løver, giraffer, zebraer og mange andre exotiska dyr i Aalborg Zoo. Det er som om en afrikansk by bogstaveligt talt blev importeret til denne nordeuropæiske by. Der blev investeret € 5,5 milioner og har virkelig lykkedes med at vise del af Afrika, blandt andet med et 20 meters baobab træ og en skole med at klasseværelse og æsler der kan klappes – dette komplementerer fint de andre vilde dyr i dyreparken.

Besøg Aalborg … og København

København, Danmarks hovedstad, ligger blot en kort flyrejse fra Aalborg. Indenfor 50 minutter kan du forlade Aalborg til fordel for shopping i af kendte designermærker som Gucci eller Louis Vuitton. København kaldes også tit for “Nordens Paris” på grund af sin mode og også rige kombination af kultur og shopping. En byferie i Aalborg giver dig et perfekt udgangspunkt for at komme til mange dele af Danmark fra et sted.

Aalborg har mange forskellige turistattraktioner som gør kortferie i denne region til et udmærket valg hvis du vil prøve noget nyt på din ferie i år. Her er masser at se og gøre så en kortferie til Aalborg er et perfekt kompliment til din sommerferieplaner.