Søg efter rejse
Alghero Rejseguide

Alghero Rejseguide

Solrige dage med glade ansigter i en charmerende atmosfære, sippende på hjemmelavet vin mens du gumler dig gennem det enestående køkken. Italienske Alghero på Sardinien tilbyder dig så meget, og du behøver blot at være til stede.

Med sin idylliske beliggenhed, historiske minder og livsglade mennesker byder Alghero til at få fornyet energi og ny livsgnist til folk i alle aldre.

Her er det muligt at vandre rundt og kigge, nyde, og bare være en del af deres måde at leve på. Det er lige såvel en oplevelsesrejse i dig selv som en opdagelse af landet og byen. Du kan ikke lade være med at suge indtryk til dig; lugte, smage eller visuelle oplevelser som den gamle by og murerne der omgiver den, den unikke arkitektur og palmer der strækker sig mod solen.

Rejs til Alghero fra København

Alghero     nætter     Se mere
Alghero     nætter     Se mere

Rejs til Alghero fra Billund

Alghero     nætter     Se mere
Alghero     nætter     Se mere

Rejs til Alghero fra Aalborg

Alghero     nætter     Se mere
Alghero     nætter     Se mere

Mere om Alghero

Vest for den gamle by ligger områderne Maria Pia og Lido der har dejlige strandpromenader, lavandede strande, udsøgte resturanter og hyggelige caféer.

Mad hører der sig til når man er på ferie og mange af restauranterne og trattorioerne er en fryd for smagsløgene. Dette er en by ved havet så fisk og skaldyr er de særligt dygtige til.

Der findes meget at opleve her og af spændende og interessante oplevelser, kan en tur til Neptunus Grotto anbefales. Det er en grotte du kun kan komme ind i med båd og de enorme drypstensformationer karakteriserer væggene og giver dig en Indiana Jones-agtig følelse – og du har det helt for dig selv.

Af andre oplevelser kan være at tage bussen eller bilen langs den fantastiske vej langs kysten eller en tur op i bjergene hvor der ligger mange nuragher (de gådefulde stentårn) og ruiner fra antikken. Det er et turistparadis, men samtidig det ægte Italien og mulighed for at finde ægte mærkevarer.

På Piazza Sulis, der er en plads hvor de lokale mødes om aftenen, finder du gode butikker med tøj og sko. Shoppinggaden Lungomare Dante, der går fra førnævnte piazza, er spækket med fine butikker som du nemt kan ruinere dig i. Vær dog sikker på at du får smagt på byens vine først – ellers vil du ærgre dig senere!

Der ligger mange udmærkede vingårde rundt på hele øen og Sella & Mosca og Santa Maria La Palma er eksempler på gode vingårde i nærheden af Alghero.
TRANSPORT

Lufthavnen Alghero Sardinien ligger nogle kilometer uden for byen med flere muligheder for offentlig transport ind til centrum. I selve byen er der et ok busnet, taxis og mulighed for at leje bil.