Søg efter rejse
Altafulla Rejseguide

Altafulla Rejseguide

Her ved Altafulla kan du opleve en del af det ægte Spanien. Et fint miks af historiske opdagelser, strande, skøn spansk gastronomi og bare hele stemningen langs Costa Dorada.

Denne by er en ret søvnig men alligevel charmerende plads. Her er fred og ro, og du er langt fra happy hour og beach parties. Ikke mange turister finder vej til Altafulla, selv om vi ikke er specielt langt fra Tarragona. Byens gamle kvarterer er fantastiske at opdage på gåben, og her skal man slå sig ned og spise traditionelle spanske retter som f.eks migas og paella – gerne med et glas lokal rødvin.  Kysten og strandene ligger ikke specielt langt væk, så her kan du kombinere by med sol og afslapning.

Til Altafulla fra København

Altafulla     nætter     Se mere
Altafulla     nætter     Se mere

Til Altafulla fra Billund

Altafulla     nætter     Se mere
Altafulla     nætter     Se mere

Til Altafulla fra Aalborg

Altafulla     nætter     Se mere
Altafulla     nætter     Se mere

Mere om Altafulla

Flot kyst og den lokale kultur og historie

Altafulla er en gammel by med en historie som strækker sig 500 år tilbage i historien. Du skal bestemt kigge forbi slottet som har dele som stammer helt tilbage til middelalderen. Dette slot er nok det flotteste langs hele Costa Dorada. Et andet slot du kan kigge forbi hedder Marques de Tamarit – det ligger højt oppe på et bjerg med fin udsigt over landskabet. Som du måske husker fra filmen “Gladiator” var Spanien en del af romerriget – helten i filmen hed jo Maximus men var født i Spanien. Der findes ruiner fra denne periode, en villa fra 200-tallet ved navn Els Munts. Kig gerne forbi og føl historien. Området er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Men husk også at besøge de fine strande i området: her er ikke mange turister og der er god plads.