Søg efter rejse
Altea Rejseguide

Altea Rejseguide

Med sin billedskønne arkitektur, middelalderlige gader og smukke strand promenade er Altea langt væk fra de moderne rejsemål og høje hoteller på andre Costa Blanca-feriesteder

På en ferie i Altea kan du slentre gennem romantiske brostensgader, koble af på sandstrandene eller beundre lokal kunst på et af byens mange gallerier. Hvis du vil have en ferie der kombinerer sol, hav og sand med afslappet livsstil og unik kultur i en berømt bohemisk by, er en Altea-ferie det perfekte valg.

Hvad kan man lave i Altea?

Uanset om du vil have en romantisk ferie for to eller en afslappende familieferie så kan Altea på Costa Blanca kombinere traditionel charme med historiske seværdigheder og dermed tilbyde det bedste af to verdener. Besøg den storslåede Virgin del Consuelo-kirke med sin smukke blå kuppel, mærk den lokale kultur på det nye Palau de las Artes eller bara slap af på en af Alteas mange restauranter og caféer. Shoppere vil føle sig som om de er i himlen i Altea, med lokale kunsthåndværkere der stiller deres varer ud i de snoede stræder i den gamle by og utallige butikker der ligger på kanten af den største shoppinggade Avenida del Rey Jaime I.

Til Altea fra København

Altea     nætter     Se mere
Altea     nætter     Se mere

Til Altea fra Billund

Altea     nætter     Se mere
Altea     nætter     Se mere

Til Altea fra Aalborg

Altea     nætter     Se mere
Altea     nætter     Se mere

Mere om Altea

Om aftenen ligger fokus på lækre middage og gode drinks langs med strandpromenaden. Her får du friskfanget fisk og skaldyr og tapas og nogle af de fineste internationale retter. Altea er en tidløs, charmerende destination hvor besøgende kommer igen gang på gang og eftersom det er et populært rejsemål, blot tre en halv time væk, er billige rejser til Altea nemt tilgængelige, det vil sige at alle har råd til en pause i solen!

Strande i Altea

De mest populære er Playa la Roda og Playa de Cap Blanch, der er familievenlige sand- og stenstrande nær byen, men der findes også mange, gemte små strande i bugter og vige, der bare venter på at blive udforsket.

Alteas varme, solrige vejr er der hele året, så hvis du leder efter en smule vintersol, er Altea måske svaret!