Søg efter rejse
Amisol Travel - Egypten - forår 2015

Amisol Travel - Egypten - forår 2015

Amisol har over 20 års erfaring med at arrangere rejser til Egypten, og fra tid til anden kommer der særlige tilbud fra hotellen – som dette!

SUPER TILBUD: 1 UGE I SHARM EL SHEIKH MED FLY OG OPHOLD MED ALL INCLUSIVE FRA 2.995,-

Eksempel på hvordan du kan bo – Sharm Reef Hotel.

Sharm Reef er et hyggeligt hotel, centralt i Hadaba-området. Sharm Reef er et dejligt hotel, hvor store dele af hotelområdet ved de 2 pool-områder er blevet nyrenoveret i 2010. Hotellets store og opdelte poolområde er samlingspunktet om dagen, hvor der er god plads til at slappe af og dase i solen, og samtidig få en forfriskning fra hotellets poolbar. Udendørsområdet er pænt og ligger i små forskudte plan, med hyggelige stier og pæn beplantning. Hotellet har sit eget strandstykke hvor der er rigtig gode mulighede for snorkling fra badebroen, eller mulighed for at solbade. Stranden ligger ca. 900 meter fra hotellet, og der kører dagligt gratis bus til og fra stranden.

Hotellet ligger godt placeret ved den gamle bydel Hadaba, og lige udenfor hotellet er der opført et nyt shoppingcenter med internationale butikker og små restauranter. Skal man helt ind til hovedbyen Naama Bay, er der ca. 7 minutters taxi kørsel. Et hyggeligt og populært hotel som huser gæster af alle nationaliteter. Pænt og simpelt indrettet.

I tabellen kan du se forskellige tilbud. Klik dig videre for at bestille, eller se afgange på andre tidspunkter i løbet af foråret.

Tilbud til Sharm el Sheikh i april

Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere
Sharm el Sheikh     nætter     Se mere

Solnedgang - Sharm el Sheikh -Egypten - amisol

SHARM EL SHEIKH ET FANTASTISK FERIEPARADIS.

Mange danskere foretrækker Sharm el Sheikhs varme og behagelige tørre ørkenklima, når de skal finde sig en plads i solen. Som ekstra bonus har du mulighed for at opleve en undervandsverden, smukkere end de fleste andre steder i verden.

Sharm el Sheikh har en flot beliggenhed på sydspidsen af Sinaihalvøen i Egypten. Tidligere var Sharm el Sheikh en lille landsby beboet af beduiner som levede af fiskeri og kameldrift. I løbet af få år er byen blevet et af verdens flotteste feriesteder. Her er ferien fyldt med sol, krystalklart hav og smukke strande. I Sharm el Sheikh har man også mulighede for at kombinere badeferien med helt specielle historiske oplevelser.

Sharm el Sheikh byder på elegante hoteller i smukke omgivelser med en afslappet stemning og venlig service.

Det Røde Hav er et utroligt undervandseventyr, hvad enten man vælger at snorkle eller dykke. Havets temperatur er aldrig mindre end 22 °C, og det Røde Hav med de farvestrålende fisk og koraller er kendt som et af verdens bedste steder for snorkling og dykning.

Naama Bay, som er områdets midtpunkt, har et fint udvalg af restauranter, hyggelige cafeer, indkøbscentre, basarer og udskænkningssteder.

Fra Sharm el Sheikh kan man besøge mange historiske seværdigheder såsom pyramiderne i Kairo, Mosesbjerget og Nationalparken Ras Mohamed. Sharm el Sheikh består af bydelene Nabq, Sharks Bay med Ras Nasrani, Naama Bay og Hadaba med Ras Um Sid. Naama Bay er hovedcentrum, men der findes også et mindre centrum i Nabq samt shoppingcenter og forskellige muligheder for underholdning i Hadaba.

Aktiviteter

Sharm el Sheikh har et bredt aktivitetstilbud. Dykning er stort i Sharm el Sheikh og blandt andet The Camel dive clubtilbyder introdyk, PADI dykkerkursus og dykker dage. Snorkling mulighederne er fantastiske og ved strandende tilbydes også mange forskellige vandsportsaktiviteter som vandski, bananbåd og lignende. En hel del af hotellerne har tennisbaner og træningsrum.

Sharm el Sheikh har også flere Aquaparker og specielt det ene af disse er helt spektakulært bygget med mange attraktioner for voksne og barn. Udflugt med firehjulet motorcykel i ørkenen er særlig populært og der findes også go-cart bane. Ridning på heste er også et tilbud der findes flere steder i området. Den bedste stal er måske den som Mövenpick Hotel tilbyder, her er der både turridning i ørkenen og på stranden.

Golfbudvalget i Sharm el Sheikh er fint med en flot 18-huls golfbane. Sharm el Sheikh er en mondæn og international ferieby med arabisk stemning.