Søg efter rejse
Annecy Rejseguide

Annecy Rejseguide

Velkommen til Frankrig! Velkommen til Annecy! Velkommen til et eventyr i form af smuk arkitektur, en mindeværdig fortid og en nutid som du selv bestemmer. Annecy byder på eventyr af den hyggelige slags, det er bare at tage for sig.

Her er det visuelle i fokus, det være sig gennem kunstige eller naturligere vidundere. Omgivelserne er uanset hvad, udsøgt og fransk. Annecy er smukt beliggende ved søen af samme navn og er nabo til den mere berømte by Chambery.
Omkring 50.000 indbyggere udgør kernen i byen, men flere og flere rejsende vender næsen mod den smukke by med det fængslende navn.
Byen har også en af Frankrigs mest fotograferede bygninger, Palais de I’Isle der også kaldes ‘Det gamle fængsel’.

Men hvis du har kameraet med dig skal du nok rette objektivet og justere blændetiden mod flere ting end bare det gamle fængsel. Blandt andet huser byen Annecy slot, to udsøgte katedraler, springvand, broer og smukke haver bl.a. Den Europæiske have.

BJERGE

Du kommer ikke udenom de majæstetiske bjerge når du er her. Deres tiltrækningskraft har i århundrede skabt en smuk og fantastisk visuel baggrund for den også arkitektonisk smukke by.

SPORT

Både sommar og vinter er det et udmærket rejsemål for idrætsudøvere. Specielt om vinteren, eftersom Annecy ligger tæt på Alperne. Skiløbere har i mange år valfartet til byen og meget taler for at det ikke vil slutte.

Rejs til Annecy fra København

Annecy     nætter     Se mere
Annecy     nætter     Se mere

Rejs til Annecy fra Billund

Annecy     nætter     Se mere
Annecy     nætter     Se mere

Rejs til Annecy fra Aalborg

Annecy     nætter     Se mere
Annecy     nætter     Se mere

Mere om Annecy

SHOPPING

Byen har mange muligheder for shopping. Her finder du sko- og tøjbutiker af varierende slags.

FILMFESTIVAL

Annecy er  også et rejsemål for filmentusiaster. Helt lige fra 1960 har byen været vært for Annecy International Animated Film Festival, noget der skaber et kreativt og legende miljø.

MAD

Som alle andre steder i Frankrig får du udsøgt og lækker mad her. De sætter en ære i at skabe kulinariske lækkerier for alle smagsløg og det er bare at nyde, smage og lære. Fransk vin kender de fleste nok til allerede. Du finder også flere barer og natklubber her.

TRANSPORT

Man kan egentlig flyve til Annecy eller den nærliggende by Genève der ligger cirka 35 km derfra. Det er let at leje en bil, cykel eller at spadsere rundt for at opleve mere af byen og de nærliggende områder.