Søg efter rejse
Auckland Rejseguide

Auckland Rejseguide

New Zeelands største metropol frister med sin unikke kultur, pulserende liv, kiwifugle, sejlbåde og vulkaner. Det er en rejse i tid og rum som skaber glæde over globaliseringen.

Skyskrabere i alle størrelser præger bybilledet, især i centrum og med Sky Tower som det højeste af dem alle. Med sine 300 meter tårner det højere end de fleste og højst oppe er det muligt at spise på den roterende restaurant eller kaste dig ud i et  bungee-jump med rebet bundet om benene.

Men der findes mere, så meget mere, at opleve i byen med omkring en million indbyggere. Naturoplevelserne står i kø og Auckland Zoo er bestemt et besøg værd for børn og voksne i alle aldre. Her er det blandt andet muligt at få et glimt af New Zealands nationalfugl, kiwien.

Vil du have dybere naturoplevelser myldrer det med unikke områder lige udenfor centrum. Mange af bakkerne i området er gamle vulkanske kegler og giver et spændende miljø at vandre i.

Til Auckland fra København

Auckland     nætter     Se mere
Auckland     nætter     Se mere

Til Auckland fra Billund

Auckland     nætter     Se mere
Auckland     nætter     Se mere

Mere om Auckland

Det siges at byen ligner San Francisco i sin struktur, med mange lange bakker der går opad og mange lange stejle skråninger nedad, men ellers er den unik på sin egen måde. 

I det historiske perspektiv er selve Auckland og New Zealand spændende i sig selv og vil du vide mere om maorierne, det oprindelige folk, er Auckland Museum, stedet at besøge. Auckland War Museum er også interessant at se.

KLIMAET

November til april er de varmaste måneder, men Auckland kan stadig besøges året rundt. Der foregår en masse her; festivalen Womad Festival i februar eller Rally New Zealand finder sted i juli. Auckland er også ‘the place’ for passionerede sejlere og der er store muligheder for at opleve en regatta mens du er her.

TRANSPORT

I byen er der mange forkskellige taxaudbydere, der alle kører efter taxameter. Man kan også helt enkelt komme rundt i byen ved at tage de lokale busser.

OVERNATNING

Som i alle storbyer vrimler det med overnatningsmuligheder. I Auckland kan du finde campingpladser, hytter, hotel i alle prisklasser, motel, B&B, pensionater og vandrehjem.