Søg efter rejse
Avsallar Rejseguide

Avsallar Rejseguide

Avsallar er en lille by beliggende på Tyrkiets sydlige kyst i den populære Alanya-region. Med en bjergrig baggrund og Middelhavet der strækker sig mod syd, tilbyder denne smukke kystby masser af kulturelle seværdigheder og turistaktiviteter, samt dejligt vejr året rundt.

Hvorfor skal du vælge Avsallar?
Begiv dig til Avsallar for en rolig ferie på Tyrkiets populære feriekyst, men stadig inden for nær afstand til den større by Alanya i sydøst for at få livligere aktiviteter. Med nogle af de bedste strande i Alanya-regionen tilbyder Avsallar godt med afslappende strande, der ikke er propfyldt med  turister. For at få flere seværdigheder ligger Alanya kun en kort køretur herfra. Her er der masser af slotte, fæstninger, grotter og religiøse bygninger at besøge.

Nyd det livlige centrum, der er overraskende godt for så lille en by. Der findes masser af barer og restauranter, gode shoppemuligheder og alt du ønsker dig indenfor gåafstand fra de største hoteller og resorts.

Rejs til Avsallar fra København

Avsallar     nætter     Se mere
Avsallar     nætter     Se mere

Rejs til Avsallar fra Billund

Avsallar     nætter     Se mere
Avsallar     nætter     Se mere

Rejs til Avsallar fra Aalborg

Avsallar     nætter     Se mere
Avsallar     nætter     Se mere

Mere om Avsallar

Besøg Incekum Beach, en af de smukkeste sandstrande i området. Det er en Blå Flag strand med livreddere tilknyttet og på vagt om dagen.

Hvem skal tage til Avsallar?

Med sine smukke og sikre strande, seværdigheder og adgang til masser af vandsport og kulturelle udflugter, er Avsallar et populært valg for turister i alle aldre. Vælg et hotel eller resort der ligger et stille sted for at få en rolig ferie, eller bo i hjertet af byen for nemt at kunne komme til det pulserende natteliv. Dette er også en hyggelig og dejlig feriedestination, der er sikker, også for børnene.