Søg efter rejse
Bangkok Rejseguide

Bangkok Rejseguide

En vibrerende by fuld af myter og mystik, utrolig smuk og særdeles unik. Thailands hovedstad Bangkok er en forlystelsesby på godt og ondt

Med cirka ti millioner indbyggere er det en levende og pulserende by der tager luften fra dig hvis du ikke har været her før. Gadekøkkener, forurening, hovedveje i flere etager, støj og varme er altsammen med til at præge det indtryk du får af Bangkok. En blanding der skaber både forvirring og glæde.
Men mange lader sig charmere af byen, når de bliver bekendte med byen og lader alle byens indtryk og tilbud komme ind under huden – uanset om det er menneskelig venlighed og gæstfrihed eller det thailandske køkken når det er bedst.

Nogle af de mest kendte og besøgte områder er Chinatown, Bangrak og Bang Lamphu og er værd at se når du er her.

SHOPPING

Bangkok er fuld af shoppemuligheder, uanset om du leder efter lidt ligegyldige souvenirs eller varer som beklædning og bøger. Du kan her få det meste, inklusiv tatoveringer – hvis du vil det.

Til Bangkok fra København

Bangkok     nætter     Se mere
Bangkok     nætter     Se mere

Til Bangkok fra Billund

Bangkok     nætter     Se mere
Bangkok     nætter     Se mere

Til Bangkok fra Aalborg

Bangkok     nætter     Se mere
Bangkok     nætter     Se mere

Mere om Bangkok

TRAFFICKING

Desværre er Bangkok blevet et paradis for handel med mennesker. Flere bydele er kendte for sine red light districts og det er ingen hemmelighed at mennesker fra hele verden kommer hertil for at tilfredsstille sine sexuelle begær.

BØRNEVENLIGT

Men Bangkok har heldigvis så meget mere at tilbyde og har oplevelser for hele familien. For de små er et besøg i Dusit Zoo eller Safari World helt klart en vinder.

TRANSPORT

Mange tilbyder rejser til Bangkok og her er gode transportmuligheder til og fra lufthavnen. I byen er der skytrain, bus, taxi, tuktuk og dine egne fødder til at tage dig rundt.

OVERNATNING

Her er utallige overnatningsmuligheder til alle budetter. Vær opmærksom på at det kan betale sig at bruge lidt ekstra penge for at få et hotel af en vis standard med pool og aircondition. Det vil du helt sikkert få brug for i varmen. Desuden skal du gøre dig det klart hvad du gerne vil bo i nærheden af.