Søg efter rejse
Begur Rejseguide

Begur Rejseguide

En hyggelig lille by ved kysten med udsigt over Middelhavet, hvis du vælger Begur på din ferie får du ægte spansk feriestemning. Her møder du en charmerende gammel by og kan nyde det flotte landskab. Begur er lige som en hyggelig spansk by ved havet skal være. Costa Brava er ellers mest kendt for sine hektiske feriebyer, men her er stemningen anderledes, her får du fred og ro og ægte spansk atmosfære.

Områdets største strand hedder Playa Fonda, og den skal du absolut besøge her på din ferie ved Costa Brava, men når du har fået nok af sol og strand kan du også se historiske attraktioner, og vi vil også anbefale gåture i Begurs fine omgivelser.

Fra København til Begur

Begur     nætter     Se mere
Begur     nætter     Se mere

Fra Billund til Begur

Begur     nætter     Se mere
Begur     nætter     Se mere

Fra Aalborg til Begur

Begur     nætter     Se mere
Begur     nætter     Se mere

Mere om Begur

En hyggelig by ved havet

Begur er mere en rigtig by hvor folk lever og dagligdagen folder sig ud end de andre feriebyer langs kysten. Byen har en ægte original atmosfære, og den oplever du i den pittoreske og ganske stille by hvis du spadserer gennem den på vej op langs bjerget med havet i ryggen. Smalle gyder og brostensbelagte gader slingrer sig frem mellem gamle huse hvor der findes små restauranter og butikker, og til sidst er du oppe ved det fine slot som rejser sig på toppen af byen.

Men du kan sagtens opleve eventyr på din ferie her i Begur! Her i området siger dem der ved, at forholdene for snorkling og dykning er optimale og måske nogle af Spaniens bedste, og vi vil også anbefale lange ture på gåben i det flotte landskab som omgiver byen. Hvis du vil besøge en lidt større by er det ikke langt til Girona, også det en hyggelig by med smalle gader og masser af ting at kigge på.