Søg efter rejse
Benalmadena Rejseguide

Benalmadena Rejseguide

Benalmadena består af tre “dele”: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa og Arroyo de la Miel. Benalmadena Pueblo ligger ca. 3 km fra kysten, og det er en typisk andalusisk by med hvide huse. Benalmadena Costa ligger dog ved kysten, og det er her de fleste hoteller ligger. Byen har et fint udvalg af restauranter, hvor du både kan spise spansk/andalusisk og internationelle retter. Forlystelser er der også fint med, specielt i det travle område Marina Port. Her er mange diskoteker, natklubber og barer.

Arroyo de la Miel ligger mellem Benalmadena Pueblo og Benalmadena Costa. Herfra kan man tage toget enten den ene vej i retning mod Malaga eller i den anden retning mod Fuengirola. Der findes en forlystelsespark i byen: World Theme Park, kun 100 meter fra togstationen. En hyggelig udflugt for hele familien er en tur med linbanen op til toppen af bjerget Calamurro, 769 meter over havet. Fantastisk udsigt! På en god dag kan man se næsten hele Costa del Sol.

Benalmadena ligger ikke mere end 19 kilometer fra Malaga. Strandene i området er gode, med både fine strande for familier og lidt mere private strande for den som vil have fred og ro. Der er totalt 10 kilometer strand at vælge mellem ved Benalmadena.

 

Benalmadena fra København

Benalmadena     nætter     Se mere
Benalmadena     nætter     Se mere

Benalmadena fra Billund

Benalmadena     nætter     Se mere

Benalmadena fra Aalborg

Benalmadena     nætter     Se mere