Søg efter rejse
Biarritz Rejseguide

Biarritz Rejseguide

Denne smukke meget franske by ligger ved Atlanterhavet. Biarritz er en flot by i den dyre ende, men den er elsket af både turister og surfere. Biarritz har længe været kendt for sine fantastiske bølger som har lokket til sig surferfolk fra hele verden, folk på jagte efter den perfekte bølge. Men Biarritz er også den slags by hvor folk med mange penge kommer for at bruge penge og blive set de rigtige steder. Byen har en fin blanding af strande, gastronomi, gode vine og så det flotte hav og den friske luft, naturligvis. 

Biarritz ligger helt sydpå i Frankrig, tæt på grænsen til Spanien. Man kan i princip rejse hertil når som helst. I byen finder du et chokolademuseum, et asiatisk museum, flotte huse fra de sidste 300 år og smuk omgivende natur. Biarritz er også kendt for sine klippeformationer.

MAD OG DRIKKE I BIARRITZ

Som i resten af Frankrig er mad en viktig del af livet og her er alt er lavet fra grunden af på den helt rigtige måde. Jambon de Byonne er en lokal specialitet som har fået et godt ry langt udenfor bygrænsen. Skinken bliver lavet efter ældgamle metoder, og mange turister køber en – eller flere – med hjem.

SURFING

De store bølger man finder her er nogle af Europas bedste for surfing. Mange surfere lever i uger eller måneder i byen, og en hel subkultur er opstået – inklusive restauranten “Le Surfing” indrettet med surfbræt fra hele verden. Europas største surfing-festival bliver naturligvis afholdt i Biarritz.

Til Biarritz fra København

Biarritz     nætter     Se mere
Biarritz     nætter     Se mere

Til Biarritz fra Billund

Biarritz     nætter     Se mere
Biarritz     nætter     Se mere

Til Biarritz fra Aalborg

Biarritz     nætter     Se mere
Biarritz     nætter     Se mere

Mere om Biarritz

GOLF

Det er ikke kun surfing og bølger i Biarritz. Hele 9 golfbaner er der i området.

TRANSPORT

Man kan flyve direkte til Biarritz fra f.eks Paris, men man kan også flyve til Bilbao eller Bordeaux og kør det sidste stykke vej. I selve byen er der både busser og fine forhold for at cykle eller gå. Det er måske den bedste måde at opdage byen på.

HVOR SKAL MAN BO I BIARRITZ?

Har du mange penge er Hotel du Palais stedet at bo. Dette flotte luksushotel er verdenskendt for sin fine arkitektur og blev oprindeligt opført for penge som kom fra selveste Napoleon – en gave til hans hustru. Men der er mange mere “normale” og billige hoteller at finde, også meget billige budgethoteller grundet alle unge surfere som kommer til byen.