Søg efter rejse
Billig vinterferie med detur

Billig vinterferie med detur

Gode tilbud til sol, strand og varme på skønne Gran Canaria og snorkelparadiset Hurghada. Allerede nu, kan vi se der bliver rift om de mest attraktive afgange og de bedste hoteller, så vent ikke for længe med at bestille. Nogle af de mest populære uger er allerede tæt på udsolgt – men heldigvis har Detur købt stort ind!

Hvorfor holde ferie på Gran Canaria?

Garanti for sol og varme, vintrene er blandt Europas mest solrige, det laveste antal regnvejrsdage i Europa, fantastiske strande og en overkommelig flyvetid på lidt over 5 timer.

Hvorfor holde ferie i Hurghada?

Dage uden sol kan tælles på én hånd og strandene er fantastiske. Gode muligheder for en aktiv ferie, fordi vindforholdene ved kysten er perfekte for f.eks. windsurfing og her er også flere gode snorkel- og dykkersteder.

Alle tilbud til Gran Canaria er med afrejse fra København, og til Hurghada fra København og Billund.

Læs mere om nogle af hotellerne forneden. Og husk du kan forlænge din rejse – hvis en uge ikke er nok ?

Eksempel på tilbud til Gran Canaria og Hurghada – rejs hele vinteren

Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Gran Canaria     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere
Hurghada     nætter     Se mere

Nogle af vores favorithoteller på Gran Canaria og i Hurghada

Rey Carlos Hotel: Flot hotel centralt i Playa del Inglés, Gran Canaria

Hotel Rey Carlos ligger i Playa del Inglés, ca 800 m fra stranden og 100 m fra indkøbscentret Cita. Her finder man et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. Dette hotel egner sig godt for børnefamilier og par. Der er pool (og der er mulighed for at leje bådehåndklæder) to barer inklusive en poolbar og restaurant. Hotellet arrangerer underholdning op til 4 gange om ugen. Hotellet er kendt for sin specielle arkitektur og farvevalg i lejlighederne og på fællesområderne.

Catalina Park: Lejlighedshotel i Las Palmas, Gran Canaria

Catalina Park er et enkelt lejlighedshotel med en central beliggenhed i Las Palmas – lige ved den berømte strand, Las Canteras. Hotellet har en solterrasse med solsenge, som kan benyttes af hotellets gæster. Der er et stort udvalg af shoppingmuligheder, restauranter og barer i Las Palmas centrum. Hotellet egner sig perfekt for dem, som ønsker byliv kombineret med sol og strand.

IFA Buenaventura: Fint hotel i Playa del Inglés – All Inclusive på Gran Canaria

Hotellet har flere faciliteter på området som minimarked, frisør, fitness, billiard, bordtennis, tennisbaner, basketball-baner (benyttes også til volleyball og fodbold). Hotellet er nemt at komme rundt på, og er derfor velegnet for handicappede. Hotellets pools er opvarmet i perioden november-april.

Sunny Days Palma De Mirette: Central beliggenhed tæt på stranden i Hurghada

Komplekset består af to områder: Sunny Days Mirette er med lejligheder, og Palma de Mirette (ved stranden) er med hotelværelser. Her finder du buffetrestaurant og to a la carte-restauranter (pizzeria og alt god fra havet), barer og et shishahjørne. I området er der flere små butikker, der sælger souvenirs, tøj og smykker. Der er to poolområder, spa, sauna, hamam, fitness, billard, bordtennis, legeplads, børneklub (ikke-dansktalende) og forskellige former for vandsport.

Golden 5 The Club Hotel: Med eget lille tog til stranden, Hurghada

The Golden 5 Club Hotel ligger omkring 17 km syd for selve Hurghada i et stille og roligt hotelkompleks med ca. 700 meter til stranden, og du kan benytte hotellets lille tog, der kører frem og tilbage. Det ligger tæt på alt: shopping arkade, strand og vandland. Golden 5 er i øjeblikket igang med at opbygge et stort vandland tæt på stranden.

Serenity Makadi Beach: Kæmpe resort med hele fem pools i Hurghada

Serenity Makadi Beach Resort er et rummeligt resort, der ligger med egen strand lige ud til Rødehavet. Resortet breder sig ud over hele 400.000 m2, er omgivet af store haver og har en dejlig udsigt over det turkisblå vand. Her er luksuriøs indretning og masser af plads til at slappe af i solen eller tage på udflugt i lokalområdet eller ørkenen. Serenity Makadi Beach Resort har en stor buffetrestaurant samt a la carte-restauranter med temaer som italiensk, orientalsk og asiatisk. Der er desuden fem barer bl.a. i lobbyområdet, ved poolene og på stranden, hvor All Inclusive også er gældende.