Søg efter rejse
Billige rejser til Ibiza

Billige rejser til Ibiza

Romantiske strande, gourmetrestauranter, hippiemarkeder og virkelig flot natur. De fleste kommer til Ibiza for at feste på de gigantiske og verdensberømte klubber – men der er mere at opdage på denne smukke ø.

Dalt Vila – den gamle bydel

Dalt Vila er den mest hyggelige og oprindelige del af Ibiza – eller Eivissa som de lokale ofte kalder øen. Her er det nemt at fare lidt vild i de små hyggelige brostensbelagte gader, hvor der er masser af sjove butikker med ting og ikke mindst tøj du ikke finder mange andre steder. Og naturligvis er her masser af barer og restauranter. Denne del af byen er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Party, fest og farver

Hvis du vil kan du feste døgnet rundt, både på klubber og på strande. Det er umuligt at fortælle om alle muligheder, men de store klubber som f.eks Pacha, Amnesia og Space har noget på programmet hver dag fra maj til langt ind i september. Verdens største DJs spiller ofte på Ibiza: Carl Cox, Avicii, Diplo, Chainsmokers…og så er der beach parties, bådture, festivaler og arrangementer og…her kan du gå til Ibiza Spotlights 2018 Party Calender hvis du vil se mere om hvad der sker på Ibiza til sommer.

Hvis du bare vil snuppe den billige flybillet gør du det i vores flysektion her 

Her ser du nogle tilbud med afrejse i løbet af sommeren 2018. Gå videre for at se prisen når du vil rejse – og du kan ofte også se om der ikke er tilbud på f.eks 4, 8, eller 12 dage – prøv!

Til Ibiza fra København

Ibiza     nætter     Se mere
Ibiza     nætter     Se mere
Ibiza     nætter     Se mere
Ibiza     nætter     Se mere
Ibiza     nætter     Se mere
Ibiza     nætter     Se mere

Den rolige del af Ibiza

Er du på jagt efter fred og ro efter et par hektiske partydage? Så tag op til den nordlige kyststrækning på Ibiza. Her finder du nogle af øens smukkeste bugter og strande, og her er ikke mange mennesker. Den oprindelige hippiekultur som gjorde Ibiza så berømt i 70’erne lever stadig her, og det store marked Las Dalias i Sant Carles er en sjov oplevelse – spøjs shopping! Eller find en lille rolig restaurant hvor du sidder blandt vinranker og nyder en lækker spansk frokost. En by du skal kigge forbi er Cala Portinatx, her er en flot badestrand og muligheder for at tage ud på en hyggelig bådtur – uden technomusik!

Aktiv ferie

Ibiza er et eldorado for dig der vil cykle: her er 12 særlige mountainbikeruter og 8 udvalgte lidt mere turistvenlige cykelruter langs landevejene. Det er fantastisk at opleve Ibiza på cykel: man kommer tæt på det hele og kan opdage små private strande, små vingårde og fra tid til anden spotter man en kendis ved en eller anden kæmpe villa som ligger helt for sig selv!