Søg efter rejse
Blanes Rejseguide

Blanes Rejseguide

Denne rolige og tilbagelænede ferieby ved Costa Brava er det perfekte udgangspunkt for familier og par som vil have en fin ferie. Her får du badevenlige strande, små hyggelige bugter, med garanti godt vejr og masser af sol.

Fine strande

Blanes tilbyder et godt udvalg af sandstrande langs hele fire kilometer kyst. Vi anbefaler f.eks stranden som har fået det blå EU-flag og som ligger lige ved centrum, eller tag ud til stranden S’Abanell hvor du bliver mødt af næsten tre kilometer yderst velholdt sandstrand. Også denne strand har fået det blå flag og tilbyder alle tænkelige faciliteter som barer, restauranter, brusebade og toiletter, samt et fint udvalg af vandsporter. Lidt længere væk ligger også stranden Sant Franc og sandstranden ved Treumal. Det er ikke svært at finde gode strande ved Blanes.

Rejs fra København til Blanes

Blanes     nætter     Se mere
Blanes     nætter     Se mere

Rejs fra Billund til Blanes

Blanes     nætter     Se mere
Blanes     nætter     Se mere

Rejs fra Aalborg til Blanes

Blanes     nætter     Se mere
Blanes     nætter     Se mere

Mere om Blanes

Opdag Blanes og denne del af kysten

Her ved Blanes føler man sig tæt på det ægte Spanien med flotte huse, kirker, afslappet stemning og masser af ting at opleve. Besøg gerne ruinen af slottet St Joan som nu er 1000 år gammelt og se den flotte udsigt, eller hvis du rejser med børn, brug en dag i Waterworld som er et kæmpe vandland udenfor Lloret de Mar. Vi anbefaler også den tropiske botaniske have Pinya Rosa, og det flotte haveanlæg ved Marimurtra. Man kan også snuppe en bådtur langs kysten.

En dagstur til pulserende Barcelona, som man kan nå med bil på under en time er også en mulighed. Her har du storbyens alle muligheder med shopping, kultur, gastronomi og forlystelser. Tilbage i Blanes om aftenen er der masser af muligheder for at spise og drikke godt. byen har både lokale og internationelle restauranter. Ikke langt væk ligger også Lloret de Mar som er en ægte partyby, her ligger mange diskoteker og natklubber.  Bestil din rejse til Costa Brava nu, vi garanterer dig for en fin ferie.