Søg efter rejse
Brac Rejseguide

Brac Rejseguide

Den smukke ø Brac venter dig i Adriaterhavet. Her får du nogle af kystens bedste strande, kristalklart badevand, rimelige priser og en venlig atmosfære. Her er masser at opleve: solen, vandet, det gode mad og den overraskende gode kroatiske vin. Mange vælger at cykle i den flotte natur, hvor du både kan opleve marker og bakker.

Brac er en den 3. største ø i den kroatiske skærgård, og her bor lige knap 15.000 mennesker. Det er nemt at komme til Brac: du starter med at flyve til Split, og så snupper du en færge fra havnen. Det er hverken dyrt eller besværligt.

Til Brac fra København

Brac     nætter     Se mere
Brac     nætter     Se mere

Mere om Brac

DET GYLDNE HORN

Zlatni Rat-stranden er den største attraktion på Brac, og ligger ved øen Bol på øens sydlige side. Her får du en fin strandoplevelse, hvor spidsen skifter form i løbet af dagen og døgnet grundet tidevandet.

HELLO MR. PRESIDENT

Brac er kendt som øen, hvor den marmorsten man brugte til at bygge Det Hvide Hus i Washington kommer fra. Stenbruddet er ganske smukt og et sjov plads at besøge.

MAD & DRIKKE

Du spiser godt og billigt på Brac – som i resten af Kroatien. Gode grillretter, fantastiske grøntsager, peberfrugter, hvidløg og frisk frugt. Og god vin! På Brac produceres vin, oliven og diverse citrusfrugter.

TIL TOPS PÅ BRAC

Bolska Kruna er en bjergstop hvor du til sidst står 800 meter over havet og kan puste ud. Du belønnes med den flotteste udsigt.