Søg efter rejse
Bremen Rejseguide

Bremen Rejseguide

Den gamle hanseby som nu tilbyder så mange forlystelser. Bremen er en by med mange forskellige ansigter, og denne over 1200 år gamle hanseby ligger ved floden Weser. Her bor ca. 600.000 mennesker. Byens historie er vigtig og med mange sjove historier at dykke ned i, som f.eks brødrerne Grimms fortælling “Stadsmusikanterne fra Bremen”.

Der er masser at kigge på i denne by, og specielt arktekturen er fantastisk. Nogle af de ting du skal opleve er rådhuset nede ved Weser i renæssancestil, den helt gamle bydel Schnoor, katedralen og naturligvis den berømte statue af Roland nede ved markedspladsen. Men der er ikke kun historie og gamle huse i Bremen, byen er overraskende grøn og der er mange parker og grønne oaser at slå sig ned i for at holde pause. Kig forbi byens måske flotteste grønne anlæg, den botaniske have med den tilhørende kæmpe 46 hektar store Rhododendron-Park Bremen.

Til Bremen fra København

Bremen     nætter     Se mere
Bremen     nætter     Se mere

Til Bremen fra Billund

Bremen     nætter     Se mere
Bremen     nætter     Se mere

Til Bremen fra Aalborg

Bremen     nætter     Se mere
Bremen     nætter     Se mere

Mere om Bremen

KUNST OG FORLYSTELSER

Hvis du godt kan lide kultur er du i den rette by. Her er masser at opleve, om det så er på en scene eller noget som hænger på en væg. Bremens store kunsthal, byens muséer og ikke mindst Neues Museum Weserburg, som er Tysklands største museum for moderne kunst, kan anbefales at besøge. Byen har også et teaterskib nede på floden, hvor der næsten hver aften er forestillinger.

Uventet fakta: Tysklands største sambafestival er her i Bremen,  den ligger i januar med tusindvis af besøgende fra hele verden. Lidt senere på året (oftest med start i midten af oktober og i de næste 14 dage) er der Freimarkt “Das grösste Volksfest im Norden” med 4 millioner besøgende som drikker øl, spiser godt, synger og forlyster sig.

SHOPPING

Man kan naturligvis også shoppe i denne by. Udvalget er vel ikke helt så stort som i f.eks Hamburg, men der er rigeligt at kigge på. Alle slags butikker og storcentre, små hyggelige butikker, og en fordel ved Bremen er at shoppingen er forholdsvis koncentreret geografisk.