Søg efter rejse
Budva Montenegro Rejseguide

Budva Montenegro Rejseguide

Smukke Budva

Kombiner en by som har en et skøn gammel bydel med spændende natteliv og en smuk kyst – så har du opskriften på en ferie i Budva. Her har du alle muligheder for at nyde livet, du kommer tæt på dagens Montenegro og kan desuden fordybe dig i oldtidens historie. Der er masser af barer og diskoteker at forlyste sig på om natten, og strandene har alle muligheder for enten daseferie eller aktiv strandferie om dagen. Montenegro er en mere og mere populær destination – og mange synes landet er som Kroatien var for ti år siden.

Budva ligger i området med det samme navn i hjertet af Montenegros adriatiske kyst, og her kan du bade og nyde det smukke natur ved de mange strande, bugte og små gemte områder både vest og øst for byen. Det perfekte sted for lange dage uden alt for meget på programmet.

 

Til Budva fra København

Budva     nætter     Se mere
Budva     nætter     Se mere
Budva     nætter     Se mere
Budva     nætter     Se mere

Mere om Budva Montenegro

Strande og fest og mere…

Det er klart du skal nyde solen på strandene, og det er da klart du skal nyde det pulserende natteliv i byens centrum. Men brug gerne lidt tid på at kigge nærmere på byen, f.eks i den gamle bydel Stari Grad. Gå en tur over broen Tara, og snup et billede ved symbolet for byen, statuen Balletdanseren. Indenfor den gamle bymur kan man uden problemer fare lidt vild i de smalle gyder og stræder, hvor man ofte kommer forbi smukke gamle kirker og ikke mindst det gamle, flotte citadel.

Det er nemt at finde gode strande her i Budva. Den strand som ligger tættest på er Mogren, men tag gerne ud til smukke Becici og ikke mindst Przno-stranden.