Søg efter rejse
Cabo de Gato Rejseguide

Cabo de Gato Rejseguide

Har du lyst til en ferie hvor du kan nyde flot natur og komme lidt nærmere den oprindelige stemning i Andalusien? Kig nærmere på Cabo de Gato.

Dette er en naturpark ved Andalusiens kyst som er over 45.000 hektar stor. Her oplever du et eventyrligt landskab, Spaniens største klippeområde dannet af vulkansk aktivitet, dramatiske kyster med vilde bølger, flotte hvide strande og ude i havet spændende små øer hvor man kan snorkle ved koraller.

Områdets største strand ligger i feriebyen San Jose, men der er flere strande i nærheden. Fra San Jose kan man f.eks nemt gå over til stranden Los Escullos, eller tag bilen eller bussen over til den fine strand Agua Amarga.  Det er populært at windsurfe her, men mange vælger trods alt kun at slappe af på stranden, her er noget for alle.

Costa de Almeria er en voksende destination blandt skandinaver, men Cabo de Gato er endnu lidt af en hemmelighed. Anbefales varmt! 

Cabo de Gato fra København

Cabo de Gato     nætter     Se mere
Cabo de Gato     nætter     Se mere

Cabo de Gato fra Billund

Cabo de Gato     nætter     Se mere
Cabo de Gato     nætter     Se mere

Cabo de Gato fra Aalborg

Cabo de Gato     nætter     Se mere
Cabo de Gato     nætter     Se mere

Mere om Cabo de Gato

Cabo de Gato Natural Park har fået status som “beskyttet biosfærereservat” hos UNESCO, og her lever mange dyr man ikke ellers ser så ofte i denne del af Spanien, her er truede planter og fugle og det skal nævnes at området ved Cabo de Gata og San Miguel bruges som stop undervejs for mange trækfugle. Det du skal i området er at nyde naturen med respekt. Mange synes at dette område har Spaniens måske bedste betingelser for snorkling og for at gå på fotosafari, både i vandet og i naturen.

Nogle steder er det tilladt at tage på udflugt i 4-hjulstrækker eller på mountainbike. Vi synes nok man kommer tættere på naturen ved at vandre, der findes fine muligheder. Der er fantastiske udsigter og oplevelser undervejs hvis du vælger at gå ture i bjergene. I feriebyen Los Escullos kan du besøge det gamle slot, eller tag en romantisk spadseretur langs vandet nede ved Las Negras.