Søg efter rejse
Cala Ratjada Rejseguide

Cala Ratjada Rejseguide

Cala Ratjada ligger på en lille halvø med flot natur på Mallorcas nordlige side. Oprindeligt var dette en fiskerlandsby og byen har spillet en stor rolle for Mallorcas udvikling før alle turister kom, her blev der handlet med fisk og andre varer. I dag ligger der flere luksusyachter end fiskebåde ved Cala Ratjada. Men også hyggelige udflugtsbåde, hvor du kan tage med på en skøn tur langs kysten, og faktisk også til “nabobyen” Ciutadella på naboøen Menorca.

Ned ved havnen kan du spadsere langs den hyggelige strandpromenade. Her er masser af gode caféer, barer og restauranter, perfekt for at spise godt og kigge på folk.

 

Cala Ratjada fra København

Cala Ratjada     nætter     Se mere
Cala Ratjada     nætter     Se mere

Cala Ratjada fra Billund

Cala Ratjada     nætter     Se mere

Cala Ratjada fra Aalborg

Cala Ratjada     nætter     Se mere

Mere om Cala Ratjada

Ved denne smukke halvø finder du mange små bugter, og både små og store strande. Landskabet er pittoresk og havet har en smuk dybblå farve. Lej måske en cykel, tag en tur op gennem skoven op til fyrtårnet Faro de Capdepera? Belønningen er den smukkeste udsigt. Fra havnen kan man tage med på en bådtur over til grotterne ved Arta – og selve byen Arta, som anbefales varmt. En fin lille by med en velholdt kirke og en gammel borg.