Søg efter rejse
Casablanca Rejseguide

Casablanca Rejseguide

Casablanca er hovedstad i Grand Casablanca-regionen i Marokko og er den største by i landet. Denne livlige metropol ligger på den vestlige Atlanterhavskyst og indeholder en skøn kombination af skønne strande og en fascinerende lokal kultur. En rejse til Casablanca er et godt alternativ til familier, strandelsekere eller hvem som helst, der vil fortabe sig i den rige og unikke atmosfære i Marokko.

 

Rejs til Casablanca fra København

Casablanca     nætter     Se mere
Casablanca     nætter     Se mere

Rejs til Casablanca fra Billund

Casablanca     nætter     Se mere
Casablanca     nætter     Se mere

Rejs til Casablanca fra Aalborg

Casablanca     nætter     Se mere
Casablanca     nætter     Se mere

Mere om Casablanca

Havnen i Casablanca er en af de største menneskeskabte havne i verden og er definitivt den største i Nordafrika; på grund af dette, er byen vokset betydeligt gennem de seneste år.

Det er mange fascinerende steder at besøge på en ferie i Casablanca, inklusiv de gamle stenmure der omgiver Medinaen og den vidunderlige Hassan II-moskéen, designet af den franske arkitekt Michel Pinseau. Dette majestætiske bygningsværk er bygget på en tange ud i vandet og kan rumme helt op til 25.000 personer på en gang! Dens 210 m høje minaret, menes at være den højeste i verden.

Alternativt kan du gå ned til stranden og beundre det slående, 45 m høje fyr El Hank. Dette bemærkelsesværdige landmærke blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet og har en skøn udsigt ud over både byen og havet.
Mange mennesker kommer til Casablanca pga. de fine strande; Her finder du smukke, gyldne sandstrande der møder Atlanterhavets krystalblå hav. Dette er et skønt sted at sole sig og de lavvandede strande gør at børnene trygt kan lege i vandkanten. Du kan også prøve nogle af de spændende vandsportsaktiviteter under dit besøg i Casablanca, hvor du kan prøve alt fra vandski til windsurfing. Det er også et utroligt populært sted at dykke, eftersom det klare vand giver perfekte dykkerforhold, med super sigtbarhed og et farverigt liv under havoverfladen.

Og så naturligvis det berømte marokkanske køkken… Her bliver spændende, eksotiske krydderier blandet med friskt kød og søde tropiske frugter. Derfor er et besøg i Casablanca det perfekte sted at prøve nogle af de unikke smagsindtryk som dette land er så kendt for.