Søg efter rejse
Cascais Rejseguide

Cascais Rejseguide

Fyrtårnet i Cascais sover aldrig. Dag og nat fortæller det søens folk hvor kysten er. Det var fyrtårnet i Cascais som gjorde at byen var den første i Portugal til at få elektricitet, og denne smukke by er med rette stolt over sin historie, sin charme og stemning.

Alle bygninger og landemærker i byen har en historie at fortælle, og byen har mange gode historier at fortælle. Hele byen er fyldt med kirker, monumenter og flotte ting at kigge på, og det lader til at indbyggerne gerne vil fortælle om sin by og hvordan de kom hertil. Men Cascais er ikke kun kultur og historie. Byen ligger jo ved kysten, så her kan du få de flotteste strande, sol og afslapning.

Til Cascais fra København

Cascais     nætter     Se mere
Cascais     nætter     Se mere

Mere om Cascais

Strandene ved Cascais skal du ikke gå glip af. Stranden Praia da Azarujinha er en lille juvel af en strand lidt gemt væk bag nogle klipper. Stranden er kendt for sin skønhed, og er mærkeligt nok aldrig specielt overrendt. Det er nok fordi der ikke er så mange faciliteter, her er kun en lille bar og ikke så meget mere. Stranden Praia da Duquesa har perfekte forhold for windsurfing.

Eller hvad med at leje en båd eller båd med kaptajn? Du har den flotteste udsigt over byen fra vandet, med de gamle huse med bjerget som baggrund. For at dykke skal I sejle over mod Praia da Avencas. Her er vandet kristalklart og der findes et rev med koraller som kan udforskes. Denne strand kan man kun komme til med båd eller på gåben, og biler er ikke tilladt. Den hyggelige bar Avencas Bar er åben fra  10:00 til 02:00…bare et tips!