Søg efter rejse
Chiang Mai Thailand Rejseguide

Chiang Mai Thailand Rejseguide

Hovedstaden i nord

Velkommen til det nordlige Thailands mest betydningsfulde by, der på trods af sin størrelse føles overraskende rolig og afslappet. Byen ligger i grønne omgivelser, og man kan se at byen har været rig. Under sin storhedstid, for ca. 500 år siden, byggede man næsten alle husene af teaktræ, der blev fragtet dertil af stærke arbejdselefanter. Tag ud og beundr de smukke  templer, gå på eventyrshopping på nattemarkederne og kom lidt nærmere det ægte Thailand.

Fængslende Chiang Mai

Tilbring din tid med en række forskellige aktiviteter eller udforsk historiske ruiner, – en ferie i Chiang Mai er fuld af oplevelser og desuden en perfekt mulighed for at få et imponerende indblik i Thailands fantastiske natur

Templerne i det nordlige Thailand glæder historie- og kulturinteresserede, mens dem der hellere vil dykke ned i en verden af afslapning har rig mulighed for dette i Chiang Mai. Det er en livlig by med mange resorts, hoteller og spas for dem der vil ned i omdrejninger fra hverdagen. Føler du et behov for at gå på opdagelse er der tilstrækkelig mange butikker, seværdigheder og markeder.

Rejs København – Chiang Mai

Chiang Mai     nætter     Se mere
Chiang Mai     nætter     Se mere

Rejs Billund – Chiang Mai

Chiang Mai     nætter     Se mere
Chiang Mai     nætter     Se mere

Rejs Aalborg – Chiang Mai

Chiang Mai     nætter     Se mere
Chiang Mai     nætter     Se mere

Mere om Chiang Mai (Thailand)

Thailandsk bykultur

Det vil være blandt de mange restauranter, unikke seværdigheder og aktiviteter at du finder dig selv henvist til thailandsk kultur, når du rejser til Chiang Mai. Kulturelle ture tilbydes hele tiden alle steder i byen og der findes ikke mange andre bedre måder være sikker på, at du får oplevet alle de seværdigheder, der gør byen til noget for sig selv i forhold til andre byer du oplever i Thailand.

Vil du tage den lidt mere med ro, er det en god idé at tage familien med på Museum of World Insects and Natural Wonders.

Templerne i området som Chiang Mai er så kendt for fx. Wat Pha Lat og Wat Lok Molee, repræsenterer ægte thailandsk arkitektur samt et indblik i thailandske traditioner og skikke.

Rejsende vil også være interesserede i at gøre stop ved Chiang Mai, på sin rejse gennem landet og de omkringliggende områder. Der findes få bedre steder, der leverer alt det du leder efter, inden du tager videre til Chiang Rai og derefter til enten Laos eller Myanmar.