Søg efter rejse
Chicago Rejseguide

Chicago Rejseguide

Capone Capone, Capone – aldrig har en så berygtet mand været så stor en helt som Chicagos indfødte søn og supergangster, Al Capone. Men heldigvis behøver du ikke bekymre dig om gangstere eller forbudstiden, men kun koncentrere dig om alt det denne millionby har at tilbyde idag.

Byen er den tredje største by i USA, kun overgået af New York og Los Angeles, så det giver dig nok et godt indtryk af hvad du kan opleve her – det vil sige millioner af mennekser der bevæger sig rundt som i en hektisk myreture, der gør denne by til en levende metropol, uanset om de går ture eller jogger langs med promenaden ved bredden af Lake Michigan, skater i en af byens mange parker eller er én af ni millioner mennesker på gaderne.

Om sommeren vrimler det med festivaler og festligheder og Chicago har utallige kulturelle oplevelser indenfor teater og musik. Blues er et must at opleve i denne by, hvor Blues Brothers blev skabt og der er noget specielt ved at nyde denne musik i én af de mest amerikanske af alle amerikanske byer i landet. Chicago er også kendt for sin skyline, der er opstået i kølvandet på den store brand der hærgede byen i slutningen af 1800-tallet. Branden lagde mere end halvdelen af byen i aske og ingen andre byer i USA kan prale med så mange høje skyskrabere.

Til Chicago fra København

Chicago     nætter     Se mere
Chicago     nætter     Se mere

Til Chicago fra Billund

Chicago     nætter     Se mere
Chicago     nætter     Se mere

Til Chicago fra Aalborg

Chicago     nætter     Se mere
Chicago     nætter     Se mere

Mere om Chicago

Er du til højder er Sears-Tower, der strækker sig imponerende 443 meter op i skyerne, et godt bud og for de modige er det muligt at nyde udsigten helt oppe fra toppen. Desuden finder du Art Institute of Chicago, Serpent safari med Baby – verdens største slange og Museum of Science and Industry i byen.

Men Chicago byder på så meget mere og er et godt rejsemål til både familier og unge mennesker, der ønsker eventyr på alle niveauer.

ABRAHAM LINCOLN

Den ligeså kendte, men nok mere anerkendte, søn af byen, Abraham Lincoln, præger stadig byen og i Lincoln Park er der gode muligheder for at at slappe af ved en af de idylliske søer inden du vover dig ud på “The Magnificent Mile”, der er kælenavnet på den mest trafikerede del af hovedgaden Michigan Avenue, – den er temmeligt storslået.

Her er det shopping, der er i højsædet og selvom priserne visse steder strækker lige så skyhøjt som Chicagos berømte skyline, er det dog muligt ikke at få for meget overtræk på kortet. Men udvalget er enormt og det skal siges at de virkelig har gjort deres allerbedste for at lokke dig til at vende hjem med en tom tegnebog, med lækre luksusvarer i vinduerne og et enormt højt serviceniveau hos de ansatte i butikkerne.

TRANSPORT

Chicago har hele fire lufthavne, men fra Europa er det mest sandsynligt at du lander i O’Hare International Airport, men check dette i god tid inden du ankommer.

OVERNATNING

Du har mange valg i byen for overnatning og prisen er billigere i fx. New York. Gør op med dig selv hvor mange penge du vil bruge på overnatning og check hotellerne. Der findes også vandrehjem hvor du kan bo for omkring kr. 150 hvis du deler værelse med andre eller ca. kr. 300 for eneværelse.