Søg efter rejse
Cognac Rejseguide

Cognac Rejseguide

Denne smukke by i Frankrig har et verdensberømt navn, og du kan sagtens besøge byen, enten du kan lide cognac eller ej. Den berømte spiritus kommer fra denne region i Frankrig, og byen ligger ved floden Charente. Området ved floden er virkelig smukt og hele regionen mellem byerne Angouleme og Saintes anbefales. I byerne finder du hyggelige gader og stræder, flotte huse fra 1600-tallet, vinslotte, fransk gastronomi og en afslappet stemning.

 

Rejs til Cognac fra København

Cognac     nætter     Se mere
Cognac     nætter     Se mere

Rejs til Cognac fra Billund

Cognac     nætter     Se mere
Cognac     nætter     Se mere

Mere om Cognac

TING & SAGER I COGNAC

Byen har naturligvis et cognac-museum som er et yndet mål for turister. Det samme gælder for Château de Cognac – ett fantastisk slot fra 1500-tallet. Du skal bestemt også kigge forbi de store gårde og vinslotte i området for at se hvordan man dyrker, høster og arbejder med druerne, ofte kan man spise og drikke godt når man besøger dem. Det er hyggeligt at snuse til duften af vin og druer, og at se de enorme tønder af egetræ. Der er også et kunstmuseum, flot natur perfekt for f.eks en cykletur og så skal man bruge lidt tid på at bare sidde på en cafe og kigge på folk.

MAD I COGNAC

Her i området spiser man både traditionelt og nyt. Nogle af byens toprestauranter:  Le Bistrot de Claude (fransk) La Lanterne (fransk/spansk) og Le Victoria (byens bedste frokostrestaurant).

GOLF

Området er kendt for fine golf-forhold og mange kombinerer golf med cognac, og måske netop i den rækkefølge. Med bil er det nemt at komme til mange fine baner i området.

TRANSPORT

De lufthavne som ligger tættest på er Angouleme og Bordeaux – Bordeaux er oftest den hvor du får den bedste pris til fra Skandinavien. Når du har landet skal du leje bil for at komme rundt til alle de ting du skal opleve. Du kan også deltage i guidede udflygter hvor du bliver hentet fra hotellet og returneret om aftenen. Måske en god idé hvis masser af cognac er en del af programmet!