Søg efter rejse
Comarruga Rejseguide

Comarruga Rejseguide

Comarruga har det hele: godt vejr, fine strande og en god beliggenhed tæt på lufthavnen i Barcelona. Byen er ikke så kendt i Skandinavien, men vi synes bestemt du skulle kigge nærmere på om ikke Comarruga kunne være en god udgangspunkt på ferie her ved Costa Dorada.

Til Comarruga fra København

Comarruga     nætter     Se mere
Comarruga     nætter     Se mere

Til Comarruga fra Billund

Comarruga     nætter     Se mere
Comarruga     nætter     Se mere

Til Comarruga fra Aalborg

Comarruga     nætter     Se mere
Comarruga     nætter     Se mere

Mere om Comarruga

Opdag Costa Dorada

Comarruga er den perfekte feriedestination for par eller familier som leder efter traditionel spansk charme men også for dem som vil have det hele serveret indenfor kort afstand. Her spiser du godt og de fleste restauranter er børnevenlige. Prisniveauet er behageligt da vi er lidt væk fra de helt store feriebyer langs kysten. Der er masser af ting at opdage og attraktioner, som f.eks den gamle spændende borg i nabobyen Calafell. Der er også et vandland og en del lokale festivaler i løbet af året man med fordel skal deltage i. Snorkling og dykning er populært langs kysten, man kan også sejle eller tage ud på en fisketur. De fleste av disse aktiviteter sker ved kysten mellem Calafell og L’Ametlla de Mar.

Flere ting at lave ved Comarruga

Naturen er flot i området ved Comarruga, så tag dine vandresko med eller lej en cykel og tag ud på eventyr, f.eks i  området ved L’Ampolla. Den lille storby Tarragona ligger ikke langt væk, og så er der jo naturligvis Barcelona som man sagtens kan besøge over dagen. Der kører både tog og bus, og afstanden fra Comarruga til Barcelona er ikke mere end 70 kilometer. Hvis du kan lide at dykke ligger der nogle gamle vrag på bunden af havet som man gerne må undersøge. Men vi har slet ikke sagt noget om strandene ved Comarruga: den største strand ligger lige ved byen og er både hyggelig og børnevenlig. Der er masser af strande at vælge mellem i området, den bedste måde at opdage dem er med egen bil.