Søg efter rejse
Costa Teguise Rejseguide

Costa Teguise Rejseguide

Costa Teguise ligger ca. 8 kilometer nord for Arrecife, og byen blev skabt ud fra intet for tyve år siden. I dag er dette en moderne turist- og feriedestination med store elegante hoteller med flotte omgivelser. Stemningen føles internationel. Du finder flere fine små bugter og strande (nogle af dem lavede til turisterne med sand fra Sahara!)  som er gode at bade i her.

2 kilometer fra Costa Teguise ligger Lanzarotes bedste golfbane. I byen er der også tre shoppingcentre, restauranter, barer, en lille marina og fine forhold for windsurfing i den vind som næsten altid blæser fra nord. Dette er nok den mest elegante ferieby på Lanzarote. Kvaliteten er høj og det meste er stilfuldt udført.

 

 

Til Costa Teguise fra København

Costa Teguise     nætter     Se mere
Costa Teguise     nætter     Se mere

Til Costa Teguise fra Billund

Costa Teguise     nætter     Se mere

Til Costa Teguise fra Aalborg

Costa Teguise     nætter     Se mere

Mere om Costa Teguise

FRED OG RO – UDFLUGTER FRA COSTA TEGUISE

Tempoet i Costa Teguise er roligt her i forhold til andre feriebyer på Lanzarote, så nattelivet er begrænset. Byen er grøn og frodig, og beplantningen bliver godt holdt ved lige og nusset om. Der findes et vandland i nærheden: Ocean Park. Det er nemt at tage bussen til hovedstaden Arrecife, eller lej en bil og opdag Lanzarote på egen hånd. Tag f.eks over til den lidt ældre by Teguise hvor du kommer lidt tættere på den originale kanariske stemning og kultur.