Søg efter rejse
De bedste priser til Tenerife

De bedste priser til Tenerife

Du leder efter de bedste tilbud til Tenerife? Vores søgemaskiner finder dem!

På Tenerife ligger de største og mest kendte feriebyer på sydkysten. Playa de las Americas er det mest kendte område og her er naturligvis et kæmpe udvalg af hoteller, restauranter, barer og natklubber. Her er der gang i den mere eller mindre døgnet rundt, og øens bedste shopping finder du også her. Hvis du vil have lidt mere fred og ro er Los Gigantes og Playa de la Arena nede i det sydvestlige hjørne af øen gode alternativer. Det barske landskab du finder her er perfekt for flotte billeder og smukke solnedgange. Ved havnen i Los Gigantes ligger en fantastisk strand med sort lavasand, her skal du bruge en dag eller to synes vi. Man spiser desuden godt på restauranterne her.

En anden by som ligger tæt på shopping og forlystelser men alligevel lidt for sig selv er Los Cristianos. Feriebyen er efterhånden næsten en del af  Playa de las Americas, men tempoet er lavere og atmosfæren mere afslappet. Puerto de la Cruz ligger oppe i nordvest og er nok øens mest autentiske område.

Klik dig videre for at søge efter dine ønskede rejsedatoer og for at vælge hotel. HUSK du kan også søge efter rejser i 9, 12, 15 eller 17 dage…

Rejser til Tenerife fra København

Playa de las Americas     nætter     Se mere
Los Cristianos     nætter     Se mere
Los Gigantes     nætter     Se mere
Puerto de la Cruz     nætter     Se mere

Rejser til Tenerife fra Billund

Playa de las Americas     nætter     Se mere
Los Cristianos     nætter     Se mere
Los Gigantes     nætter     Se mere
Puerto de la Cruz     nætter     Se mere

Rejser til Tenerife fra Aalborg

Playa de las Americas     nætter     Se mere
Los Cristianos     nætter     Se mere
Los Gigantes     nætter     Se mere
Puerto de la Cruz     nætter     Se mere

Mere om Tenerife her

Tenerife vejr

Tenerife kan lidt groft siges at have to forskellige zoner: sydpå er vejret tørt og solen skinner næsten alltid. På nordsiden af øen er det meget mere fugtigt og naturen mere frodig. I gennemsnit ligger temperaturen på 22 grader, og det er aldrig koldt på Tenerife, men fra december til marts kan det være dejligt at have en sweater med. Regn er noget sjældent på sydkysten.

Strande på Tenerife

Playa de las Americas og Los Cristianos er de mest populære strande. Der er ikke høje bølger, så her er børnevenligt. Masser af restauranter og aktiviteter.
Playa de las Vistas er også en fin strand, som ligger mellem Playa de las Americas og Los Cristianos.
Playa de las Teresitas er en af verdens bedste kunstige strande. Sandet er hentet hertil fra Sahara!

Playa de la Tejita er Tenerifes største strand. Stranden ligger ikke langt fra lufthavnen. her er der en del blæst, så windsurfing er populært. En lille del af stranden er forbeholdt naturister.

Shopping

På Tenerife er der shoppingcentre, gågader, lokale markeder og de største spanske kæder og varehuse. Hovedstaden Santa Cruz har lige som Playa de las Americas et kæmpe udvalg. Hvis du er på jagt efter noget som er produceret lokalt som f.eks smykker, tøj eller sko – kig forbi en af kæden Artenerifes’ mange butikker. Kæden er et forsøg på at vise frem og få solgt lokalt håndværk, her findes mange fine ting at tage med hjem.

Hvad skal man se på Tenerife?

Badelandet Siam Park åbnede i 2008 og er bygget i thailandsk stil. Sjovt for hele familien.
Den zoologiske have Loro Park anbefales.
Teide skal besøges, om ikke andet for at opleve noget andet end strand og sol.
Kør gerne til Santa Cruz, en flot biltur gennem skiftende landskaber.

Der arrangeres mange udflugter med båd hvor man kan snorkle og dykke. Eller lej en kajak? Er du heldig kan du se både delfiner og skildpadder i vandet.