Søg efter rejse
De bedste tilbud til Fuerteventura

De bedste tilbud til Fuerteventura

Leder du efter de bedste priser til Fuerteventura? Vores søgemaskiner finder dem!

På Fuerteventura er der mange som bruger de gode forhold til at surfe og her er fine steder med perfekte bølger. Vinden blæser næsten alltid, og det betyder både fine surferforhold og behagelige temperaturer når solen skinner.

Mange vælger at bo i den populære ferieby Corralejo, familiefavoritten Jandia eller det lidt mere romantiske Costa Calma. Men generelt er stemningen den samme: afslappet, forholdsvis rolig og øen byder på mange Instagram-motiver. Vælg Fuerteventura hvis du leder efter de flotteste strande og perfekte badeforhold, og kig gerne nærmere på Playitas, hvor der ligger et fantastisk anlæg for dig der vil have en aktiv ferie: løb, cykling, svømmetræning..

Klik dig videre for at søge efter dine ønskede rejsedatoer og for at vælge hotel. HUSK du kan også søge efter rejser i 9, 12, 15 eller 17 dage…

Til Fuerteventura fra København

Corralejo     nætter     Se mere
Playitas     nætter     Se mere
Jandia     nætter     Se mere
Costa Calma     nætter     Se mere

Til Fuerteventura fra Billund

Corralejo     nætter     Se mere
Playitas     nætter     Se mere
Jandia     nætter     Se mere
Costa Calma     nætter     Se mere

Til Fuerteventura fra Aalborg

Corralejo     nætter     Se mere
Playitas     nætter     Se mere
Jandia     nætter     Se mere
Costa Calma     nætter     Se mere

Sol vid Costa Brava

Mere om Fuerteventura

Fuerteventura vejr

Behagelig temperatur hele året, med gennemsnitstemperatur på 20 grader. Mange kalder øen for “øen med det evige forår”. Højsæsonen er fra november til april, men man kan sagtens rejse hertil når som helst. Da øen ligger ikke langt fra Afrika og Sahara, blæser der ofte støv og sand ind over øen, og dette kan give en svag brunlig/rød farve i luften. Det giver nogle fantastiske solnedgange og er naturligvis helt ufarligt. Fuerteventura kaldes ofte for solens og vindens ø – og det passer: der er næsten altid en svag brise i luften, og sol er der bestemt også!

Strande på Fuerteventura

Corralejo: Et af de mest populære områder på Fuerteventura. Her ligger stranden Playa Grande, 10 kilometer lang og med det fineste sand.
Esmeralda: Som navnet siger: en flot strand. Vandet er roligt og med de flotteste farver. Et smukt sted.
La Concha: Hvid sandstrand, sandet er som mel og med koralfarver. Stranden er kun 200 meter lang men ofte kan du nyde den alene.

Ajuy: Sort vulkansand, høje bølger og Atlanterhavet viser sig fra sin vildeste side. Ikke egnet til at bade, men en fin udflugt og husk dit kamera.

Fuerteventura Shopping

Corralejo er øens bedste shoppingområde. Her finder du de sædvanlige turistbutikker og spanske og en del internationale kæder, men også lokale butikker. I Puerto del Rosario er der flere lokale butikker med håndværk, læder, tasker og i byen holder man stadig traditionel siesta, så kom forbi om morgenen eller om aftenen. Populære ting at tage med hjem fra Fuerteventura er krydderier, den lokale tequila, vin, smykker og træskulpturer.

Hvad skal man opleve på Fuerteventura?

På Fuerteventura er det strandene som er hovedattraktionen. Windsurfing og kitesurfing er også populært, og øen har flere specielle sportshoteller (Playitas er det mest kendte hos danskere) hvor man kan spille tennis, cykle, dyrke triatlon og en masse andet. For børn er der den zooligiske have Oasis Park. Men historiske ting er der ingen af, og ingen “obligatoriske” udflugter.