Søg efter rejse
Dette er de mest populære destinationer for familieferie 2018

Dette er de mest populære destinationer for familieferie 2018

Middelhavet og Sortehavet har i mange år været den mest populære sommerdestination blandt danske børnefamilier. Det er nemt at forstå hvorfor: stabilt og varmt klima, fine strande, masser af tilbud til de yngste og så skal man jo ikke flyve alt for langt fra Danmark. Her er nogle af de mest populære destinationer i år.

Noen steder på Kreta er vannet like klart som i Karibien.
Nogle strande på Kreta er vandet lige så klart som i Caribien

Kreta

Grækenland vil blive det helt store hit til sommer, og her tænker jeg, at specielt Kreta vil blive populært” siger Beatriz Rivera som er kommunikationsansvarlig hos Apollo.

“Sådan var det også sidste år. Kreta er kendt og elsket hos mange danskere, Kreta opleves som trygt og har været blandt de mest populære destinationer i mange år efterhånden”.

Den nordlige kyststrækning er et paradis for familier med børn, og feriebyer langs kysten som  Chania, Gerani og Platanias er blandt de mest kendte og vellidte.

“Det som danskerne oplever som mest attraktivt og først og fremmest de fine strande og at der er god plads på dem. Den venlige lokalbefolkning og den græske kultur generelt oplever man også som noget positivt. Men det er ikke kun Kreta som vil få mange danske feriegæster til sommer: mange af de græske øer som Kos, Samos, Korfu og Karpathos opleves også som familievenlige, både for dem med små og lidt større børn” siger Beatriz.

Se vores store udvalg af rejser til Kreta her!

Rhodos blir stadig mer populært og appellerer sterkt til yngre voksne, sier Beatriz Rivera.
Rhodos bliver mere og mere populært – specielt blandt dem man kalder for “unge voksne”

Rhodos

Rhodos er en perle af en ø blandt de mange græske øer, og her får man masser af muligheder for at dykke ned både i historien og det fine vand, her er storbypuls om natten i Rhodos by men også små, fredelige landsbyer hvor tiden står stille. Rhodos har længe ligget på danskernes top 10-liste over feriedestinationer.

“Rhodos har mange gode hoteller, flotte strande og masser af forlystelser, spisesteder og attraktioner. Rhodos er populært blandt børnefamilier men også blandt dem man kalder for “unge voksne” dvs folk op til måske 30 som rejser uden børn og bare vil have det sjovt på ferien” fortæller Beatriz Rivera.

Ved den arkæologiske perle Lindos finder du mange hyggelige strande og små vige, men de allerbedste strande ligger på Rhodos østlige side.

Her finder du alle rejser til Rhodos!

Mallorcas perlestrand Playa del Muro er populær blant barnefamilier.
Stranden Playa del Muro på Mallorca er populær blandt børnefamilier.

Mallorca

Mallorca er en moderne klassiker som fungerer for alle. Foruden flotte strande er her en hel del eventyrlige badeanlæg med rutchebaner og aktiviteter for børnene, og shopping er her også, både for store som små.

Mallorca har allid været populært, og byer som Alcudia og Playa del Muro er kendte for sine kilometerlange strande. Dette er hvor børnefamilierne vælger at bo, hvor de unge hellere vælger en ferieby som Magaluf eller forlyster sig inde i Palma by. Men tjek også byen Puerto Pollensa, som i mine øjne er en af de smukkeste byer på Mallorca, og ikke mindst en lang række gode hoteller og lejligheder tæt på stranden. Masser af tilbud til børn er her også – så den skal du kigge på. Mange som vil til Mallorca starter med at finde en forholdsvis billig flybillet, men når man så skal til at finde noget at bo i, kan det både være svært at finde og ikke mindst til en rimelig pris hvis man rejser i løbet af sommeren. Ofte er den nemmeste og billigste løsning at bestille en komplet pakkerejse” siger Beatriz Rivera.

Se vores kæmpe udvalg af rejser til Mallorca her!

Kroatias skjærgård frister mange nordmenn.
Kroatias skærgård: smuk og med mange muligheder

Kroatien

“Det som nok er det bedste med Kroatien, er at de mange små øer og byer langs kysten er så forskellige. Mange børnefamilier vælger Den Makarske Riviera, da man her får et pænt hotel til en rimelig pris. Det er ikke luksus overhoved, men hyggeligt og det kan mange danskere godt lide” fortæller Beatriz Rivera.

I Kroatien vil man helst bo lige ned til vandet, og gerne tæt på hyggelige restauranter. Det kroatiske køkken er lækkert – og billigt.

“Kroatien er den destination, hvor vi ser den største stigning i antal af rejsende. Det gælder både her for Apollo og generellt i det danske chartermarked. Her bliver der rift om de bedste pladser til sommer!”

Byen Dubrovnik med sine mange bilfrie gader oplever mange som yderst børnevenlig. Akvariet i den gamle bydel synes de mindste er spændende, og så kan man desuden tage på piratcruise eller slappe af i en af den behagelige parker.

“Det er ikke alle der ved, at Kroatien har Middelhavets reneste og mest velplejede strande! Det er ganske fantastisk: vandet er så klart, så blåt og der er mange fine strande at opdage”.

Maden er også noget særligt – det kroatiske køkken er en blanding af det bedste fra Balkan og Italien.  Beatriz Rivera afslutter: “Men det bedste ved Kroatien er måske at man kan rejse hertil på under tre timer”.

Se alle rejser til Kroatien her 

I Bulgaria får en barnefamilie ekstra mye for pengene.
I Bulgarien får en børnefamilie ekstra meget for pengene.

Bulgarien

Ved siden af Kroatien regnes også Bulgarien og Sortehavet som en af sommerens mest interessante destinationer.

“Bulgarien er et alternativ til Tyrkiet, som man må sige har det svært i øjeblikket” siger Beatriz.

Bulgarien er billigt, næsten som de tyrkiske destinationer og så får man fine strande, det er ikke langt væk og så spiser man godt.

“Vi tror Bulgarien får et stort comeback i år, og en familie med to børn får meget for pengene her til sommer” afslutter Beatriz Rivera.

Her får du et godt tilbud på rejsen til Bulgarien til sommer 

 

Her kan du se nogle tilbud til Kreta, Rhodos, Mallorca, Kroatien og Bulgarien

Kreta     nætter     Se mere
Kreta     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere
Rhodos     nætter     Se mere
Mallorca     nætter     Se mere
Mallorca     nætter     Se mere
Kroatien     nætter     Se mere
Kroatien     nætter     Se mere
Bulgarien     nætter     Se mere
Bulgarien     nætter     Se mere